Mervexxx Kızlar merhaba her sene niyetleniyorum tutmaya her zaman ilk gün tutuyorum birdaha tutamıyorum. Ezan vaktine 1-2 saat kala istifra ediyorum bozuluyor. Ve elim ayağım titriyor midem bulanıyor başım dönüyor bunlar öğleden sonra olmaya başlıyor yürüyemiyorum yani kalkıp sofrayı bile hazırlayamam. İradesizim yani çok üzülüyorum. Yine tutcam ve aynı şey olucak. Doktora anlattım kan şekerin düşüyor tutma dedi. Gerçekten ölecek gibi hissediyorum o an. Ne yapmam lazım nasıl düzeltebilirim kendımı düzelir miyim. Ve çok zayıfım maalesef 😞
tugbahy6 Mervexxx iradesizlik bu değil hastasınız zorlamayın doktor tutma demiş neden deniyorsunuz hala 😬☹️
MehmetKaaninannesi Mervexxx canım oruç sağlığımızın zekatı rabbim sağlıklı insanlara farz kılıyor zaten eğer bu şekilde rahatsizsan daha da sağlıksız olucaksin ki doktorda tutma demiş sende bu ayda diğer ibadetlerine ağırlık ver için rahatlamış olur bir nebze üzülme ☺️
Mervexxx Banu43 Evet kaldıramıyorum Geçen sene çalışıyordum iş yerinde o kadar kötü oldum ki boynuma bi ağrı girdi ve istifra ettim elim ayağım boşaldı resmen o günden beri çok korkuyorum
Mervexxx Minikuzu Kime verebılırım acaba çevremde hiçkimse yok utanırım verırken bıde ya nasıl vercem acaba
Mervexxx Elifinannesiiiiiiiiii 1.68 kilom 55 ama belim hiç yok denilecek kadar ince yediğim halde böyle zayıflıyorum 😞
Ssssraa Mervexxx sizinle aynı boy ve kilodayım, çok da zayıf olduğumu düşünmüyorum. kan değerlerinize baktırın derim. Herhangi bir şey olabilir, şeker tansiyon gibi. Doktor tutmayacaksın dediyse sizden hakkı zaten kalkıyor parasını verirsiniz
Mervexxx Elifinannesiiiiiiiiii alamıyorum doğumdan sonra çok hızlı kılo verdım hala verıyorum ve baya yıyorum yemek falan korkuyorum altından bı hastalık cıkcak dıye
Minikuzu Mervexxx niyetinizi Allah bilse yeter rastgele ihtiyaç sahibi birilerini görünce verebilirsiniz utanmaya gerek yok
Mervexxx Ssssraa Evet aslında aşırı bi zayıflık yok ama belim aşırı ince karnım hiç yok gören karnın brlıne yapışmış kendıne gel dıyor mıralımı bozuyorlar. Buda benı çok etkılıyor ve kan degerlerım hep düşük çıkar hiç normalde değerde göremedim kendımı😞 korkuyorum sureklı aynı şeyler oluyor düzelmiyorum ölene kadar böyle mi devam edecek çok üzülüyorum
Ssssraa Mervexxx değerleriniz düşükse tedavi olursunuz? Benim de belim incedir bana da çok zayıfsın diyorlar ben takmıyorum. Önemli olan sağlık. Siz tedavinizi olmaya bakın, vitaminler ek takviyeler kullanın. Ama keşke buna Ramazan’dan önce başlasaydınız
Mervexxx Ssssraa Hergün sabah aç karnına vitamin dolu bi pekmez var onu içiyorum. Gün içinde mutlaka meyve yerim bol su içerim. Devid damla kullanıyordum bitti bıraktım bende demek ki devam etmem gerekiyormuş. Ne yapmamda hep böyleyim bu arada yaklaşık 3 yıldır sabahları o pekmezi içiyorum çünkü çok hasta olan bi yapım var her ay bi hastalık oluyor bıktım hastanelerden