Cabukada NURSE HARVEYS gaz damlası . Kiraz çekirdeği kemeri, muhakkak bacak ittirme masajı soldan sağa çünkü çıkacak gaz sağa ittirilir , birdeee burdaki bazı anneler bu konuya biraz tepkili bi kısmı ama benim kardeşim hemşire ve doktorumuz önerdi kulak çöpünü hakiki zeytin yağına batırıyosunuz ucunada krem alıyosunuz biraz . Poposuna sadece pamuklu kısmını sok çıkar yapıyosunuz inanılmaz bir gaz çıkıyor hayret edersiniz . Gaz çıkarana kadar hatta kaka kaçırana kadar yapıyordum ben . Bebeğin canı yanar diye düşünmeyin zaten hissetmiyor irkilmiyor bile .fitil ler daha kocaman ve içeri atıyorsunuz fitili bu sadece kulak çöpüyle uyarı veriyo ve bebek ıkınıp gaz çıkartıyor. Biz hastanede denedik hemşire ile çocuk 2 gün krize girmedi etrafa gülücükler saçtı . Doktorum 4 ay bitene kadar gaz sancısı olduğunda bunu yapın 4. Ayı bitince bırakın zaten düzelecek dedi ve gerçekten öle oldu . Alışkanlık yapmadı . Bir kez fitil kullanmıştık onda birden gaz ve ani kaka yaptığı için bağırsakları çok ağrımış daha çok ağlamıştı tövbe ettim fitile 🙏🏼 Karar sizin tabi kuzeniminkide kolik bebek onun doktoruda önermiş o da kriz anında yapıyor çok şükür o da rahat 🙏🏼 Ama tercih sizin tabi