SuzanNaz Bebeğim 2 ay 18 günlük kafasının yanları düz arkası sivri şekilde, değişimli olarak sağına soluna yatırıyorum sürekli arkasının sivriliğinin gitmesi için ne yapabilirim ? Nasıl yatırabilirim ?
Silifkecilegimmisin SuzanNaz zamanla düzeliyor tamaykn hiç ama önlem için kafa şekillendirici yastık alabilirsiniz
ayseozcil SuzanNaz benim bebeğiminde öyleydi arka kısmı düz yatırıyordum sürekli dönüyodu saga sola 4.aya giricez yeni düzeldi daha bizim kendiliginden düzeldi
SuzanNaz Silifkecilegimmisin Kafa şekillendirici yastıklara baktım ama Kafası düz olan bebekler için var hep
Yagmuraydnn SuzanNaz kafasını sabitle yanlarına yastık koy bizimki de asla yatmazdı anca böyle yatırıyorum canım
SuzanNaz Rainnnn Düz kafa yastığı kafasının arkası düz olan bebeklerin sivrileşmesi için kullanılıyor benim bebeğimin ki zaten baya sivri
Yagmuraydnn SuzanNaz çok sivriydi şu an düzeldi zaten dümdüz olmasını istemedim hiç çok hafif yumurta gibi şu an yüzü yukarı değil bir öbür yana bir diğer yana yatırıyorum artık sen de kafasını toparladıktsn sonra böyle yap
-_Rabia-_ Kendinize stres etmeyin benim bebeğiminde arka tarafı yukarı doğru çok aşırı derecede sivriydi 4. Aydan sonra kendiliğinden düzeldi