Browni Sabah balkonumda kertenkele gördüm bu saat oldu gitti sanmıştım ama gitmemiş duvarda gördüm simdide su tuttuk fırçayla kovalım dedik yok gizleniyor bilgisi olan var mı ne yapabiliriz baska cam kapı açamıyorum korkudan
HN_AH Browni böcekten aklım çıkar ama kertenkeleyi pek severim 🤭 bi gün kayınvalidemin balkonuna gelmiş tam bezle tutucam örümcek gördüm çığlık çığlığa içeri kaçmıştım 😂😂
Halimea Browni gitmez bizimki 2 aydır balkonumuzdaydı minicikti, ben onu alip bahceye salmak için cok ugraştim ama kactı benden saklandı , uzun zamam balkonda kaldı bir baktım ezilmisti😔. Oglum beni cagirdi anne bak ne olmuş ama %100 oğlum ezilmiştir 😢
Browni simiyyy benden korktuğunu farkettim donup kalıyor aynı benim onu gördüğümdeki tepkim gibi 😂 birbirimizi rahat bırakmanın peşindeyim bebde işte
Nilunas Ya benm evde vestiyerde gördüm süpürge alıp geliyim dedim yok oldu gitti eşim incik cıncuk etti vestiyeri ama yok oldu günlerce vestiyerin önünden geçemedim 😄😄
Browni Halimea nasıl gitmez ya şaka diyin lütfen 🙏🏼 balkona çıkamıyorum hayır eve girer diye ödüm kopuyor cam pencere kapadık. Benim oğlum görse ağzına atmaya çalışır 😂
Mircet Browni kertenkele en sevdiğim hayvandır ve sizden korktuğu için saklanıyor yakalamanızda imkansız gibi çok hızlı hareket ederler😂
Mircet simiyyy bi kağıdın üzerine bal sürüp bırakabilir aslında kertenkeleler hoşlanmaz pislikten doğal kapan gibi bişey oluyor tabi beklemek lazım başında yapışınca alır bahçeye koyar
Mircet Browni simiyyy bi kağıdın üzerine bal sürüp bırakabilir aslında kertenkeleler hoşlanmaz pislikten doğal kapan gibi bişey oluyor tabi beklemek lazım başında yapışınca alır bahçeye koyar bide karanfilden hiç hoşlanmazlar bi kaç dal karanfili kaynatın gördüğünüz yere koydun 😂
Rainnnn Browni ay ünivde ki evde vardı adını fikriye koymuştuk bizle yaşadı resmen . Yok valla çözümü ilaçlatabilirsin anca
mustafayamaninannesi Browni en korktuğum hayvan hızlı hızlı koşması nerden girmişse mutfağa girmiş ben korkudan koltuğun tepesine çıktım eşim süpürgeyle çekti 6 ay elimi vurmadım süpürgeye 😂 her yerini boşalttırdım ama bide üstüne misafir kapıda geldik diye arıyorlar adam bebeğe mi baksın beni mi sakinleştirsin kertenkeleyi mi yakalasın kapı mı açsın 😂😂😂
Browni mustafayamaninannesi allahım sana geliyorum süpürge mantıklıymış ama kaçtı suan bulamıyoruz bulunca denicem hemen
Halimea Browni benim ortanca oglumda oyle ne gorse yiyiyo cocuk 5 ay once ağzindan karınca çikardim😖😩. Kertenkele gitmez bizimki gitmiyordu .