Uzaybaby Hanımlar oğlum 5 ay 20 günlük menenjit aşısı yapılacak sağlıkocağında. Aşının marka seçimini bilmediğimiz için bize 2 isim verdiler Menveo ve Bexsero sanırım. Siz kaç doz ve hangi aşıyı yaptırdınız aşının adı ne benimle paylaşır mısınız rica etsem?☺️
tenceretavakuskana Uzaybaby nımerıx gıbı bıseydı galıba markası tek doz veya ıkı doz dıye bılıyorum onu suan ası kartına bakamadım ama oyle hatırlıyorum
Pimpiriklianne07 Uzaybaby asi takvimini dr unuz paylaşmadı mi sizinle?çünkü yaptırdığınız zamana göre dozları değişiyor biz 9.11. aylarda bexero yaptirivaz daha sonra 24. Ay da hatırlatma dozu bexero olacak… nimetrix 13. Ayda tek doz olacak..doktorunuza danışın mutlaka
Sebastiann Uzaybaby 2 çeşit aşı var 2 side farklı etki ediyor menenjit tek çeşit değil maalesef bexeronun koruduğunu nimenriks korumuyor nimenriks in koruduğunu bexsero o yüzden riske atmayım 2 farklı aşıyıda yaptırmak istedim 3.5 ve 5.5 aylıkken(ikside bexsero) bexsero yaptırdım 6.5 aylık oluncada nimenriks yaptıracağım
Gmzynpasya Uzaybaby menveo 4 doz bexero 3 doz dendi bize bide nimenrix var bizim ikizlerimiz var ve sağlık ocağı bizi düzgün bilgilendirmemisti ikisininde aldık sonra doktorumuz ikisinden birini yaptr diyince birini Bi kızıma ötekini igneyide ikizine yaptrdik
Aloneeee Uzaybaby nimenrix ve bexsero var bildiğim. Biz ikisini de Yani İki çeşit menenjit aşısı vurduruyoruz. İkisinin de 3 er dozu var. Şimdilik birer doz olduk
Uzaybaby Benim kafam çok karıştı.🤦🏻♀️ Aile hekimimiz de bizimle bişey danışmadı yanında hemşire vardı ona bi kağıt yazdırdı verdi bize. Kağıtta 6-12 ay menveo ve bexsero yazıyo. Kağıdın diğer tarafında da 5-7-12 ay nimenrix 3 doz yazıyo. Ben hiç bişey anlamadım. Benim oğlum şu an 5 ay 20 günlük şimdi biz neyi yaptıralım 6-12 ay yazan menveo ve bexseroyu mu yaptıralım??? Kaç doz olacak
lilyummm Uzaybaby kalça ultrasonu yaptırırken doktor bi liste vermişti bize 1.5 aylıkken. Başka doktora da sormadım ama o listeye göre yaptırmaya başladım ben. Nimerix: 4 , 6 ve 13 Bexero: 5 , 7 ve 14 ay