Suheyda_42 Kizlar oğlum 6 ay 10 günlük ve kabız olmuş zeytinyağı verdim ama fayda etmedi varmı bı öneriniz
Nurgul55 Suheyda_42 Kaç gündüe yapamiyo kakasini ek gidaya geçtiyseniz ilk başta oluyo böyle bizde yaşadık Suheyda_42
48316ELIZAN Suheyda_42 fitil ismi gliserin kansuk bugun denedim memnun kaldim recetesizde alabilirsiniz doktor tavsiyeli ben yariya bolup kullandim fiyati 12.5 tl
Nilunas Suheyda_42 mama içiyorsa zeytinyağı damlat bolca. birazcık su içirmeye çalış ek gıda alıyorsa. Gaz sancısından masaj yaptırmazdı benimki. biogaia iyi gelirdi birde
damlaozsoy Suheyda_42 gün kurusu ve ya kayısıyı suda haşlayın hem suyunu içirin hemde posasını blendırdan geçirip yedirebilirsiniz
Nurgul55 Suheyda_42 Bir seferlik Kulak pamuğuna zeytin yağı sür canım poposuna sokma sadece degdir orda bişey var diye ıkınıyo öyle bekle hemen çıkarir kakasinı bizde öyle yapmıştık rahatlamıştı ama ek gıdaya alışana kadar bağırsakları kabız oluyo bi süre.
Suheyda_42 Çok sağolun ben bi demiyim sırayla dediklerinizi inşallah işe yarar bizde de yavrum rahatlar 🙁🤲