Raupe Kızlar bi kez daha sormuştum bir aydır bu durumla resmen çile çekiyorum sürekli ilaç doktor vs geziyorum ama tuhaf bir sızı bar enfeksiyon çıkmadı muayenede herhangi bi sıkıntı yok ama geçmiyor sürekli yanma var bunu yaşayıp çözüö bulan varsa Allah rızası için yazsın
Elif6 Raupe bu hastalığı ben hamile kalmadan önce tam 1 yıl çektim gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç fitil kalmamıştı.. bir sürü tahlil vs hepsi temiz çıkıyordu ama yanma devam ediyordu doktorlarda çözemedi ne olduğunu. Ayriyetten bitkisel şeylerde kullandım bana mısın demedi 7/24 geçmeyen bir yanma vardı hayatım maf olmustu resmen sanki acı biber sürülmüşte öyle yanıyordu. Sonrasında hamile kaldığım ay kendiliğinden geçti ilaç kullanmayıda bırakmıştım. Nasıl oldu anlamadım ilaçlar fayda vermeyince çok dua etmiştim geçsin diye sonra çok şükür geçti. Çok kötü bir durum Allah şifa versin🌸
Raupe VSD-61 enfeksiyon yok mantar olduğunu düşünüyorlar öyle ilaç veriliyor ama oda kesmiyor sadece yanma var
Raupe Elif6 ah aynen öyle gerçekten napıcamı şaşırdım emziriyorum bende her ilaçta verilmiyor sebebi belli olsa çaresine bakılır ama rabbim şu güzel günlerin hürmetine şifa versin inşallah yaşayan herkese içlerinde de bana
Zeyn07 Elif6 acaba hormonlarla alakalı bir durum mu benimde bir defasında ilkk evlendigimiz zaman iliskiden sonra bir yanma oldu ama nasıl yanıyor dayanamadım resmen lavaboda dakikalarca su tuttum sonra doktora gittim tek içimlik bir toz verdi yanlış değilsem bir sefer içtim sonra hiç olmadi baska doktorada gidin mesela tedavi cevap vermediyse ayni doktora gidip faydasi olmadı diyin mutlaka bir sebebi vardir
neslihanyildiz Raupe benimde öyleydi 1 yıla yakın geçmedi hayatımda ızdırap olmuştu işe bile gidemez olmuştum bi ilaç kullandım eczaneden aldım mantar ilacı diye en kuvvetlisi bu dedi eczacı adını hatırlamıyorum ama beyaz kutulu turuncu yazılıydı o geçirdi çok şükür ama kontrollü kullanmak gerekiyor ama
Grupyildizi Dista mi yanma bende muayene oldum bu yuzden bendede enfeksiyon cikmadi sizin gbiyim diş kisimda yanma var idrsr yolu falan hep tekiz cikti
Ozlemeslem Raupe cinsel ilişkiye girmeden önce eşiniz yikansin ve prezervatif ile ilişkiye girin bebek düşünmüyorsani, 1 su bardağına 1 kaşık sirke koyup tükettim, ve iç çamaşırlarınızı ayrı yıkayın ben öyle kurtuldum 🥰
Raupe Ozlemeslem zaten o şekilde korunuyoruz iç çamaşırlarımı kaynatıyorum artık inşallah çabuk geçer ya
Raupe Oglusum1 tabi kullandım o bitti başka birşey vermiş doktor onu kullanıyorum şimdi ama pek işe yarıldığı söylenemez şuan