2 3 hafta önce göğüslerim iltihap kapmıştı antibiyotik kullandım geçti süt azalması oldu haliyle uğraştım biraz beslenmeye dikkat etmesemde su içtim ara sıra sağım yaptım süt artırıcı damla aldım ne olduysa bebeğim sağ memeyi reddediyor sağlığımda ordan daha az süt çıkıyor acaba ondanmı diyorum gaz doluyormuş gibi bacağını kendine cekiyor tutuyor sonra kafasını geri atıyor biraz emiyor tamam diyorum oldu gene ağlayarak geri cekiyor cok yıprandım gerçekten hemen sol göğüse alıyorum gaz varsa onuda ememez diye düşünüyorum onu emiyor bende artık meme reddi yaptığını düşündüm futbol pozisyonu denedim ağladı ters beşik denedim ağladı ne yapacağımı bilmiyorum sütüm gidecek diye korkuyorum zaten karamsar biriyim iyice bunalıma giriyorum sol memeyede ara sıra bunu yapıyor onuda bırakırsa ne yaparım bilmiyorum onun mutlu bi şekilde memeden ayrıldığını görmek istiyorum öbür türlü vicdan azabı hissediyorum ağlayarak memeden almak zorunda kalıyorum duyuyormu doymuyormu ne istiyor çözemiyorum hep ağlayarak geçiyor hergün cözüm önerisi olan varsa cevap bekliyorum lütfen 😥