Sakura38 Eslinaninannesi serum fizyolojikle acin aspirotorle cskin insallah rshatlar bizim kullandgmz burun spreyleri verilmjho bebeklere
Tospikk0 Eslinaninannesi biz çok çektik burun tıkanıklığındn odanın içi nemli olsun gece baş ucuna yarım limon tane karanfil koy çok işe yariyo. Deniz suyu asptrator bile fayda etmiyordu bize günde 3 4 kere hastanye gidip actiriyoduk 5 aylık olacz yeni yeni geçmeye basliyo
tipikbiryayburcu Eslinaninannesi benim bebeğimde ilk doğdu zamanlar burnu tıkalıydı doktora gittik evin nemi düşüktür dedi peteklerin üstüne ıslak havlu koyduk nem arttı ve tıkanıklıkta geçti. Nem gerçekten çok önemli
Ipeksila Kuru sogani ortan iniye kes üzerine karafnfil Vater bas ucu yakin koy faydasini görürüsün indallah benim de 4 aylik bebegim var 2 kere yaptim rahat uyudu
parlaegegunes Elifnazannesi04 benim oğlum şuan 42 günlük gene başladı bitmişti. Biz 10 günlükken burun tıkanıklığı hapşuruk bazı hapşuruk gibi öksüğe benzettim doktor günde 1 çay kaşığı prospan ve nasatol burun spreyi verdi ve gün içinde serum fizyolojik ile burnunu temizle dedi. Biz yaptık 1 hafta demeden geçmişti. Şimdi 3. Günüm halâ tıkanık insallah geçer