SeymaDe Ozlemcanakci biz de sürekli sudocrem kullanıyoruz popo deliğinin etrafı yani arası sürekli kızarık artık pişik mi teni mi öyle hassas anlayamıyorum 2 saatte en fazla bez değiştiriyorum ama hep aynı geçmiyor bir çaresi var mı bilmiyorum 🤷♀️
Ozlemcanakci Asyaveannesi04 14 aylık ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bizde sudocrem kullanıyoruz halbuki :(
Hatice-aydnn Yasemin38 Ozlemcanakci Tüp arko krem üzerine tanımam öyle ileri derece pişiğimiz var dı ki kullanmadığımız şey kalmadı taki tüp arko kullanana kadar
Ozlemcanakci Yasemin38 sivilcesiz sadece kop kırmızı gün içinde poposunu çok yıkarım ama başıma ilk defa gelince ne yapacağımı bilemedim
Kuzeymiram Yasemin38 sivilceliyse popsunu havalandirman gerekiyor geçmez yoksa sicaktan havasizliktan olmuş. Popsunu guzelse suyla yikayip kuruladiktan sonra altini acık birak geçer
SeymaDe Elif93 onuda denedim hametan kantaron yağı fito travazol o kadar üstüne düşüyorum 4 aylık oldu hala aynı
Kuzeymiram Ozlemcanakci bizimde gecmiyor pişik sudokrem kullandim gecmedi hamazinc kullandim gecmedi . Galiba alerjiden dolayi bi alerjisini bulaydim
Poyrazin_annesii Bnm denemedgım krem kalmadı son çare pudra kullandım 2 günde geçtı. Artk hep pudra kullanyrm
Perfect_woman Ozlemcanakci tüpte olan arko krem iyi oluyo 2 gün sürüyorum bazen pişik olduğunda geçiyo
Ezgi111 Benimde bebeğimde popoda bişey yok ama boynu çok pişiyor sebamed ve bepantol kullanıyorum hiç etkisi yok güneş yanığı gibi duruyor 😔
Tuuuba2222 Ozlemcanakci Kesinlikle mavi renkli Hametan. Öncesinde Mustela kullanıyordum ama canım annemin tavsiyesi üzerine hametana geçtim ve sonuç 😘👌🏼 😄
Evrem86ipek Ozlemcanakci bizim doktorumuz travazol vermişti , iyi geldi ama doktorunuza danışın öyle kullanın içersinde kortizon var çünkü ben çok ince tabaka halinde sürüyorum.