ikiogulannesiii Nolurbisakinles sorma eşiminde ağzı kulaklarında 3 saattir 😅 bende cok mutluyum tesekkur ederim bebeğim 💕🎈
BuseBlt ikiogulannesiii evet maalesef o şekilde içtim daha sonra öğrendim ki hamileyim sakatlık riski var dediler ama çok şükür olmadı 🙏
juniorK ikiogulannesiii ben bel fitigidan 1 hafta kortizonlu iğne oldum ilac kullandık bi şey olmaz :) saglikla gelsin
biryazmasali ikiogulannesiii hayırlı olsun sağlıkla gelsin ❣️ Benim doktorum siz bebeği bilmezsiniz varlığından haberdar değilseniz bütün tehlikelere karşı korur kendini demişti içinz rahat olsun hiç bir şey olmamıştır
ikiogulannesiii biryazmasali bi güzel bilgi daha çok teşekkür ederim sali günü gidelim dedi eşim bakalim neler olcak 😍🤲🌼
Semaertgrl ikiogulannesiii hayırlı olsun bende bilmeden antibiyotik kullanmıştım hiç birşey olmadı çok şükür Allah’ın koruduğunu kimse koruyamiyor sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
cankuzularim ikiogulannesiii 28 yaşındaki 11 yasinda oglum 3 bucuk yasinda oglum 2 bucuk yasids kizim 4 haftalik hamile ben 🥴
Deletedmom_22 ikiogulannesiii başlığı görünce sende 1 nisan şakası yapıyorsun sandım 😂😂😂🥲🥲🥲 hayırlı olsun Rihannacım , sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
ikiogulannesiii Deletedmom_22 kız ben şaka yapamam ki içim dışım birdir 😊 çok teşekkür ederim nasip boyleymis 😊 🌹
Papatya_Kizim ikiogulannesiii Allah bagıslasın 2 yas olacak güzel zamanda olmuş hayırlısıyla kıcagına almak nasip etsin 😘