Gizemmdenizz Kızlar 4 gün oldu yeni Doğum yaptım emzirmede sıkıntı yaşıyorum göğüs ucum pek yok ama hiç yokda deil kızım zorlanıyor ama emdigı zamanlarda var ağlıyor sürekli emerken neyapmam gerekiyo? Şimdiden tşk ederim
Nevsevmom Gizemmdenizz şırıngayla yada pompayla ucunu çıkarabilirsin çıkmazsa silikon gögüs ucuyla emzirebilirsin
Minnakbebis Gizemmdenizz canım öncelikle Allahım analı babalı büyütsün.. bebeğin daha çok minik yeni öğreniyor emmeyi ne kadar refleksi olsa da.. sık sık emzir ki öğrensin.. ve memede ağlıyor çok yüksek ihtimal gazi var gazını çıkarmayı ihmal etme
Bircicekbirbocekannesi Gizemmdenizz şırıngayla ucunu çıkarabilirsin benimde öyleydi o şekilde alıştı mamayı ver ac kalmasın ama az ver ve çay kaşığı ile ver bu şekilde 1 haftaya tutturdum ben ama 2 3 hafta uğraşan annelerde var
Gizemmdenizz Minnakbebis canım tşk ederim mamada veriyorum arada aç kalmasın die büyükler emmeyecek mama verdıgın için diyorlar ama aç kalmasından iyi dedigın gibi inş öğrenme asamasındadır zamanla emer
Minnakbebis Gizemmdenizz ona en iyi gelen en değerli şey mama değil anne sütüdür unutma.. mecbur kalmadıkça doktor gerekli görmedikçe mama verme.. bebeği sisrmekten başka ise yaramıyor bence
caganinannesi Gizemmdenizz canım mamayı biberonla verme sakın kaşıkla yada şırınga ile ver biberona alısır seni hic emmez zaten zorlanıyorum diyosun dha zor olur senin icin yasadım biliyorum cünkü🤷🏻♀️
Bircicekbirbocekannesi Birde gazı oluncada emmiyor canım haberin olsun ben onu sonradan anladım gazını masajla ve ayağını karnına ittirerek çıkar mutlaka.