Elisa1932 Ayakta sallamak dışında asla uyumuyor 5 buçuk aylık kızım önerileriniz neler? uyku eğitimi teklifini sunmayın maalesef o her bebek için geçerli değil..
Dilek00 Elisa1932 sarılarak uyumak? Uyanıklıkk süresine göre odasına geçiyoruz müzik açıyoruz o da loş ve sarılıyorum kızıma bu sekilde uyutuyorum şuan 1 yaşına geldi artık muzik acınxa uyku zamanı geldigini anlıyor ninni açıyorum bacagıma yatıyor sacını oksuyorum
Gizmiz Elisa1932 Dünya’nın en zor işi sallayarak uyutmak. Ama ben sallayarak bile uyutamıyordum bi dönem. Ayakta salla salla 1saat 2 saat yok uyumuyor. en sonunda kesin uyku saatleri belirledim önceki sallayarak uyuttuğum saatlerdende biraz geç atıyorum çocuğum sabah 7.30 da kalkıyorsa ben önceden 9.30 da sallardım 6 aylıkken ama sonradn 10-10.30 gb yatırdım zaten o saatte uykusu gelmiş oluyordu biraz sırtına vurup pış pış yaptım uyudu. İnanamadım. Sonra dedimki o be dünya varmış ben çocuğu uykusu gelmeden sallıyormuşum ondan uyumuyormuş demekki. Bir kaç gün denedim baktım oluyor hiç sallanmayı istemiyor. Sonra öylede devam etti şimdi 10 aylık . Bence sizde bu dönemde bırakın çünkü bilinçlendikçe alışkanlıklardan hiç vazgeçemiyorlar. Umarım başarırsınız🙏🏻
Snmadr Bebeğim şuan 7 aylık Beşik yavaş olduğu için beğenmiyor ayağımda sallıyordum örtüye alıştı bir dönem gündüzleri ağlıyordum komşuları çağırıyordum 2 dakika sallayalım diye gurbettim sallamayı bırakınca 2 dakika sonra uyanıyor hiç bir şey yapamıyorum ayağımın üstünde yatıyordu ince bi süngerim var yastıkla birlikte bacağıma onu koyuyordum sonra süngere yatırıp kolumda göğüsüme yaslayıp kolumda salladım öyle alıştı emzik+ninni sonra süngeri bıraktım kafasının altına örtü katlayıp koydum göğsüme yaslanıp kollumda hafif hafif sallayarak pış pış yaptım sırtına dalınca beşiğe koyuyorum hafif sallıyorum rahatladım ama bu süreç 1 ayı geçti