Bikedibikizannesi Kızlar 10 ay önce doğum yaptım kızım 8 aylıktı ilk adet oldum geçen ayda oldum ama bu ay olmadım. Dün evde test yaptım negatif çıktı. Normal mi benim gibi arada olmayan varmı? Hamile olmaktan korkuyorum teste güvenmelimiyim 😔
gokcek Bikedibikizannesi ilk 1 sene düzensizlik olmaaı normal demişti doktorum olmazsa 1 hafta geçince test yaparsınız yine olmazsanız
Tugce Bikedibikizannesi benim bebe de 8 aylık 2 aydır adet oluyordum. Bu ay gelen giden yok. Ben de test yaptım negatif. Kaçak vermedik, teste güveniyorum. Emziriyoruz ya düzensizlik olabilir sanırım
Bikedibikizannesi gokcek düzensizliği duymuştum ama gecikme olur ama hiç gelmemesi beni paniğe soktu 🙁
Bikedibikizannesi Tugce ayy inşallah öyledir bende emziriyorum ama süt korur diye düşünmüyorum. Kızım daha çok küçük yeni bir hamileliğe ve doğuma hiç hazır değilim
Tugce Bikedibikizannesi yok süt korumuyor kesinlikle. Sadece progesteron yüksekliği yumurtlamayı etkileyebiliyor. Korunuyorsunuz değil mi?
Bikedibikizannesi Tugce evet korunuyoruz canım ama ne bileyim 2 ay düzenliydi birden hiç gelmeyince panik oldum sonuçta korunsak bile ihtimal düşük bile olsa olabilme ihtimali var
Tugce Bikedibikizannesi ağzından yel alsın. Benim de günü gününü düzenli gelmişti. Biraz tırstım ama çaktırmıyorum
Bikedibikizannesi Tugce ahahahha valla bi kaç gündür acabalarla yaşıyorum hatta bugün durduk yere eşime triplenip ağladım umarım hamilelik hormonları değildir 🤣🙈