Balkizlarim Benisahtesevmee kuymak , haşlanmış yumurta peynir zeytin domates eşime çay banada meyve suyu sıkarım 🍁🥰
balyanakannesiiiii Benisahtesevmee o kadar hevesliydim ilk sahur için ama az önce regl olmam şoku var üzerimde şu an 🤣
Klnccc Benisahtesevmee biz az önce yedik börek yapmıştım yanına kahvaltılık koydum çayımızı da içtik o kadar yorgun oluyorum ki sabah 6 da kalkıyor oğlum o yüzden erken yiyip yatarız artık😊
Leylaa_ Benisahtesevmee börek yapacağım haşlanmış yumurta peynir zeytin bal yağ kaymak salatalık domates yeşillik . Eşim biraz yoğurt ve bulgur pilavına yer biraz onu yapacağım
bikerem Benisahtesevmee büyük kizim patates kızartması istedi,küçük kizim haşlanmış yumurta,esim 3 aylari full tutuyor daha 1 gun sahura kalkmadi o da su ister😁 ben de pogaca kahvaltılik istiyorum. Herkesin gonlunu yapacagim ne yapayim
Liyyam Benisahtesevmee dinlenmeye birakilmis saya çöreklerimi birakayim şöyle 😃 pismemis halini atayimda can cekilmesin 🤪😂 Hayirli Ramazanlar 🌸
HonKiPonKiDoNiNo Benisahtesevmee Kahvalti yapariz hep.. Extra olarak difrizden sigara boregi cikardim, cozulur sahura kadar..