Kuzeymiram Kizlar sahurda ne yemeyi düşünüyorsunuz tahin pekmezin icinde süt varmi intarnetten baktim süt yok doğrumu
Tugce Kuzeymiram tahin susamdan yapılıyor, süt ile bağlantısı yok. Ama hazır karışım alacaksanız içeriğine mutlaka bakın. Bu arada susam çok alerjik bir besin. Testte bizim de çıkmıyor ama gerçekte alerjisi var.
glsma06 Kuzeymiram sade olanlarda yok ama kakaolu olanlarda eser mikyarda da olsa oluyor maalsef sade alip icindekiler kismink.okuyun
RuzgarMommys Alerjik bebek anneler Tahin yemeyin Tahi helvasi yaz helvasi paket helvalar yemeyin malesef dokunuyor :/
pinkooo_02 RuzgarMommys aynen tahin helvasinda eser miktarda süt varmış bende bilmiyordum 3 ay boyunca diyet yaptık fakat tahin helvasını tüketiyordum güzel süt yapıyordu ve içinde süt olduğunu bilmiyordum
Asyece RuzgarMommys kesinlikle katılıyorum kızımda süt yumurta alerjisi var tahin helvası ve tahin pekmez yediğim gün hastanelik olduk
K07- Kuzeymiram canım bizim de süt süt ürünleri yumurta alerjimiz var ben tahin pekmez de helva da yiyorum. Etiketine bakıyorum koskanın ki var mesela şu an evde.
Kuzeymiram Tugce peki pudikte süt varmi . Ben icindekileri okudum süt yazmiyorda su ile yapsam kendime bilgin varmi cnm
Tugce Kuzeymiram evet su ile yapılabiliyor. Atıştırmalık Züber, careall ve wefood markalarına bakabilirsiniz. Vegan güzel tatlar var. 🤍
RuzgarMommys pinkooo_02 Canim o sütten dolayi değil Tahin susamdan yapilir ve susam yüksek alerjik bir besin malesef o yüzden dolunuyor yani sadece süt ve süt ürünleri değil böyle alerjik gıdalar dan da uzak durmal gerekiyor :/
pinkooo_02 RuzgarMommys Haklısın canım zaten susam da yemiyorum valla aç aç dolaşıyorum hicbirsey yemiyirum ama sanırım hala kacirdigim birşey var düzelmedi daha tam olarak ozlelikle kakası