Sudee96 Üç ay 18 günlük bebeğimin sürekli burnu akıyor temizliyorum 15 20 dakika sonra burnu çekmeye başlıyor Ateşi normal 36.5 burun akıntısını geçirmek için ne yapabilirim
Asinaninannesi Sudee96 benim kızım da 3,5 aylıkken olmuştu ağır bir grip olmuştu ben de griptim o yüzden düşük doz antibiyotik yazdı doktor bence siz de doktora götürün.
bir_AlPaRsLaN_annesi Sudee96 eczanede burun için damla satılıyor reçetesiz alabilirsiniz burnunu açıyor
bir_AlPaRsLaN_annesi Sudee96 benim oğlumda 3 aylık geçen hafta ateşlendi birde hırıltısı vardı doktor burnu tıkalı dedi damla yapıyorum açıldı biraz rahatladı zaten ilk zamanlar burnundan nefes aldığı için burunları biraz tıkalı oluyor
Sudee96 Asinaninannesi Ben de bir şey yok bir de ateş halsizlik ağlama falan olmadığı için şu anlık doktora götürmedim biraz belirtiler artarsa doktoruma yazacağım zaten teşekkürler
Sudee96 bir_AlPaRsLaN_annesi sorarım ama serum fizyolojik kullanıyorum zaten bebeklere başka bir şey vermiyorlar diyebiliyorum teşekkür ederim
bir_AlPaRsLaN_annesi Sudee96 fizyoes diye bi damla sanırım tıkalı olduğunu hissettiğimde yapıyorum doktor bı zararı olmaz dedi sizde sorun doktorunuza