Fenty Furkaninannesi Tutmasanız da eşiniz için kalkıp bir şeyler hazırlamak daha iyi olur sonuçta eşiniz tutacak sevabına ortak olursunuz.
Furkaninannesi Glsn7581 bendee . Eşim ramazanın tadını alamayacak tek başına sahur yapacak diye üzülüyorum
Glsn7581 Furkaninannesi Ben de tembellik yapıp hazırlayacak aç kalacak diye korkuyorum 😁bir bir yanım sevinçli bir yanım hüzün tutamayacağım için
Meryem_42 34 haftalık hamileyim 26 aylık da oğlum var ben tutamıyorum ama tabiki kalkıp hazırlıcam eşime inşAllah 🥰herkese hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar şimdiden ❣️
kirmizibasliklikiz_ Furkaninannesi yiyip yatin sizde kalkma derdi olmaz o sekilde. Ama eger kalkacak olsaydik ben tutmasaydim kalkmazdim esim kendi hazirlardi sonucta o da o evde yasiyor kendine bir seyler yapabilir bu yuzden neden uyanayim
Rumeysa28 Furkaninannesi kalkarım tabi bütün gün evde oturuyorum gece yarım saat 1 saat uyanık kalmışım ne olacak ne kadar çocuk ev yorarsa yorsun eşim iş yerinde benden kat kat fazla yoruluyo
Rumeysa28 Liliyy ne biliyosun peki yaşamadığını diş dönemindeyiz şuanda evladımın nasıl olduğunu ne biliyosun 😄😄😄
Duyulurum Furkaninannesi tutmadığım zaman tabii ki kalktım eşimle. sonuçta kimse gece evde başka birileri varken yalnız başına sahur yapmak istemez. Bir de sahuru benim hazırladığım gerçeği var 😄 gece uyanan bebekle zor oluyor tabi ama öyle de uyumuyoruz böyle de 🥰
Liliyy Rumeysa28 ne bilem bütün gün oturuyom deyince uyku sıkıntısı yok dedm heralde Sahura kalkıyo özendim bian 😂
Zeynepbahar91 Furkaninannesi geçen sene içimde uhte kaldı. Allah izin verirse bu sene inşallah kalkacagim.
luppoyanak Furkaninannesi geçen yıl hamileydim tutamadım ve bütün akrabalar aynı anda covid oldu sadece eşim tuttu her gece sırf yalnız kalmasın diye kalktım bu yıl inşallah tutabilirim kalkacağım yine
Rumeysa28 Liliyy bütün gün oturuyorum derken tüm gün evdeyim demek istedim sahura da kalkmayacam 12 1 yerim yatarım