Tuanamam Selam kızlar , benim bebeğim 16 aylık akşam sekiz gibi uyumuş oluyor sabah ise 7.30 civarı gibi uyanıyor , öğlen uykusu var bi de tek uykumuz ,sizlerin nasıl ? Çok mu erken uyuyor sizce ?
Deletedmom00881 Tuanamam uykuda sabaha kadar bir kaç defa besleniyorsa sıkıntı yok valla aksine süper 😍 maşallah diyim
eceunverkanra Tuanamam Bence gayet normal benim oglum da 17aylik hemen hemen sizin bebeginiz gibi uyku saatleri. Gece deliksiz uyumaya da gecebilse keske ama cok sık uyaniyor maalesef. Uyku saati de uyanma saati de olmasi gerektigi gibi aslinda☺️ Yani ben oyle biliyorum🌸
101112 Tuanamam uyuma uyanma saati süper ama 8den sabah 7.30 a kadar toplamda 11.5 saat uyku fazla ayına göre 10 11 saat arası gece uykusu ama sizin içinde gündğz rahat geciyorsa cocukta sizde mutlusanız bitmiştir olay 😁uyuma saati 19 21 arası olmalı zaten uyanma 8i geçmemeli
Tuanamam Deletedmom00881 teşekkür ederim ☺️ ama çok sık uyanıyor maalesef memeye tek eksi yanımız bu 😏
Tuanamam eceunverkanra banada normal geliyor bazı kişiler çok geç yatırıyor çok saçma , benimkide çok sık uyanıyor inşallah deliksiz uykuları olur tez zamanda 💖😊
eceunverkanra Tuanamam Her bebegin kendi ritmi var, huyu, karakteri bazi bebekler uykuyu sevmeyebiliyor. O da normal aslında☺️