Rruukkiiyee Angelll35 ben💘 12 ayliklik toplasan 10 dakika izlememistir evde tv kapali bir kere tuvalete gitmek zorundaydim o yuzden actim onun disinda surekli oyuncak aliyorum
ikikoalaanasi Angelll35 kızım 1,5 yaşına kadar izlemedi. Şu an 3 yaşına girmek üzere. Günlük kısıtlı bir süre izliyor. Oğlum 8 aylık hiç izletmedim.
Kader_cinar Angelll35 7 ayligiz hiç izletmedim bazen gözü çarpıyor bakıyor o da saniyelik ama babasına verdiğim zaman huysuzlaninxa hemen çizgi film acıyor 😒
[silindi] Angelll35 8 aylık hiç açmıyorum ama özellikle de kaçırmıyorum akşamları babası izliyor zaten pek de oralı olmuyor
Hande-ege Angelll35 oğlum 9 aylık neredeyse hiç izletmedim ki kucakta durmak isteyen bir bebek ben iş yaparken kucakta değilken bağırış çığırış evin içinde.
MatmazelDeniz Angelll35 kucugum zaten tv aciksada ilgilenmez bakmaz (10aylik)büyüğüm 4 yasinda arada bakr seevdiği bi kaç çizgi film var
Balkupum2505 Angelll35 oglum 2 yasina girecek 2 senedir evde tv yok 😀 22 ayligiz suan gunde 1 saati gecmicek sekilde 15er dakika tabletten aciyorm bu aralar
Deletedmom_23 Angelll35 Kendimde tv izlemeden büyüdüm. Evlenince akşamları eşimle izlemeye başladık. O da belgesel. Film çok severim. Ama onun dışında oturup da tv izlemek aklıma gelmez 😊Bebeğim de izlemiyor. Annemin evinde kimse izlemediği için tv yok😊
Gryffindor 7 aylık izletmiyorum. Ama bir şey dikkatimi çekiyor TV açıkken asla kafasını çevirip bakmıyor. Umursamıyor bile aslında şöyle dönüp bakması gerekmez mi bilemedim
3bebek1annexx Angelll35 ikizlerim 8 aylık hiç izletmiyorum. Kızım 2 yaşında yeni yeni kısıtlı izletiyorum