5,5 aylık bebeğim son zamanlarda huy edindi normal bebek gibi ağlamıyor yani normal hiçbir insan gibi ağlamıyor genizden sadece yırtılır gibi bağırma çığlık atma gibi nasıl tarif edeceğimi bilemediğim şekilde böğürüyor yani tabiri caizse. Oturmak yatmak bez değişimi üst değişimi banyo yapma uykusu geldiğinde yani tüm eylemlerde bu şekilde bağırıyor. Yakındır kapıma polis gönderecekler. Dışarı çıkmaya korkuyorum. Benim de bebeğim ağlasın istiyorum inanın ağlasa sevineceğim. Böyle sürekli bağırması falan acayip yoruyor beni. İstediği yegane şey kucakta gezmek. Yani tek bakıyorum zaten bütün gün o şekil gezmem mümkün değil ki sağlıklı olan da bu değil. Desteksiz oturmaya alışması lazım alıştırma yapamıyorum önüne oyuncak koyuyorum poşet vs aklınıza ne gelirse. Ağzına almaya çalışıp sinirleniyor yine başlıyor aynı şeye. Aktivite oyalanma falan hak getire. Kucağıma alıyorum devam ediyor sonra sakinleşiyor. Geri oturtuyorum yatırıyorum her neyse yine kıyamet kopuyor. Başına gelen oldu mu napmam lazım bilen söyleyebilir mi?