Canım bı ksc hafta önceden konuşmaya anlatmaya başlayacaksın artık büyüdük bezimiz bitti bak azalıyor artık tuvalete yapacağız vs diye şeyler söyleyin tuvalete beraber gidin sizi görsünn öğrensin mesela bundan sonrada altından bezi tamamen çıkaran ben ne gece taktım ne gündüz devamlı cisin var mı diye sorup çok bunaltmayn derim ilk 1 gün eğlenceli oluyor onlar için ama 2. Gün çok sikilip bunaliyorlar cisin var mı dan sonra hadi gel cisim gelmiş mi bir bakalm annecim demenizi tavsiye ederim illaki kacirmalar olucak benim 3 gunum çok kötü geçti sürekli kaçırdı sürekli goturmeme rağmen tuvalete yapmayip altına isedi sakinlik sabır çok çok önemli asla kızmayın bagirmayn olabilir annecim çok normal bır daha kime söylersin koşarak gideriz diyin geldiğinde şöyle üstümüz ıslanmasın kirlenmesin diyin ben bu şekilde 4. Günde başarı kazandım 🙂🙏 ve tabiki tuvalete ona eğlenceli hale getirin sevdiği bir oyuncağı beraber yaninazda götürün her tuvaletten sonra ellerini yikayn zatn suyla oynamayı sevdikleri için teşvik oluyor o açıdan