Tugceyigithann Dr. Browns kullanıyorum biberon olarak ama bebeğim pek sevmiyor ucu biraz sert geliyor aventi denemek istiyorum fakat yorumlarında hep akıtıyor yazıyor sizin tavsiye edebileceğiniz deneyimlediğiniz biberon markaları neler acaba önerir misiniz
Tugceyigithann Smilee anne memesi daha mı yakın benim bebeğim her biberonu kabul etmiyor da o yüzden soruyorum
Tugceyigithann Suleasya gerçekten mi deneyeceğim o zaman çünkü asla kabul etmiyor avent için de çok övüyorlar ama güvenendesin akıtma problemi yaşayanlar olunca peki kolik bebeklere uygun mu lansinoh
Suleasya Tugceyigithann kolik bebek için birsey diyemem ama avent te akıtma problemi yoktu ilk onunla sutumu veriyordum. Sadece çok zorlaniyordum tutturmak icin. Doktor önerisi ile lansinoh aldım aşırı mumnunum
sarmaliklahana Tugceyigithann ben tommee tippee kullanıyorum bebeğim 3. Günden beri mama + meme devam etti hiç sorun yasamadık. Akışı anne memesi gibi az. Ayrıca anti kolik cubugu var ve sıcak soguk gösteriyor. Meme ucu zaten anne memesine yakın diye belge almış. Ben cok memnun kaldım. 6.5 aylık kızım hala mamasını onunla veriyorum gaz sorunu da hiç yasamadık. 👍🥳 5 yıldız