arzucekic Kızlar selam. Bir haftalık anneyim ve göğüs uçlarım inanılmaz çatladı resmen emzirirken ağlıyorum. Zeytinyağı kullanıyorum. Sizin bildiğiniz en hızlı ve etkili yöntem nedir 🥺
Ozlem2904 arzucekic ben incia krem kullandım doğal içerikli anindada etki etti. Emzirme öncesi temizlemenizede gerek yok
YeniAnneIstanbul arzucekic bende yasadim benim icin zamanla gecti 😔 1,5 ay yaralardan cektim, krem, dus, zeytinyagi vs hepsini yaptim ama ozelikle bir tarafinki cok kotu olmustu 😭 insallah sizinki cabuk gecer🙏
goktug_064650 arzucekic lansinoh bana etki etmemişti ben kantaron yaginin çok faydasını gördüm sürdüm 3mzirmeden önce yıkadım . Hemen toparlamisti. Bende ağlıyordum emzirirken yeri tekmeliyordum topuklarimla çok kötüydü o anlar …
Krtlmy arzucekic gümüş kapak ta iyi gelir delik gibi çatladıysa garmastan ve lansinoh 2 günde bitirmişti benm acımı bir de bol bol havalandır göğüs pedi kullanıyosan süt akıyo nemli kaldığı için oda yaranın iyileşmesini engelliyo
rabiaa30 arzucekic ben emziedikten sonra strç film den küçük parçalar koparıp meme ucuna yapıştırıyordum ıslak kaldığı için fazla canım yanmıyor du
Ayalayay Mel93 ben 8 aylık hamileyken ara ara takmaya başlamıştım . Doğumdan sonra devamlı çıkarmadan taktım . Emziriyordum tekrar takıyordum . Yanlış hatırlamıyorsam 2 aylıkken ara ara çıkarmaya başladım . Yavaş yavaş azalttım takmayı. Bir sıkıntı olmadı. Tamamen bıraktım. Kendiniz anlıyorsunuz zaten . Bu arada Karbonatlı suyla temizliyordum kapağı
Gryffindor Mel93 Oğlum 15 günlük falandı sanırım taktığımda ya da daha küçüktü 50 günlükken falan çıkardım. Aslında 4-5 günde tamamen geçirdi ama yine de önlem için takmaya devam ettim
NidaLina131020 arzucekic resmen emzirirken canimin acisina bagirmamak icin tisortumu isirirdim en etkili sey kendi sutun canim emzirmeden once gogsunu sık gelen sütle meme ucunu nemlendir öyle emzir bebegini
RasayiAA arzucekic fito Hametan kremlerini karıştır sür rabbim yardımcın olsun çok zor 2 yıl çektim onun acısını. Şükür emzirmeyi kestim de bitti o acılar. Geçer inşallah sizinde biran önce.