Cinaravci66 Arkadaşlar 14 aylık çocuğumu dışarı çıkardım bebek arabasıyla gezdirdim. Arabasından aşağı indirdim oynasın diye ama o birikmiş suya düşen su damlacıklarını durmaksızın izledi. Sizce şüphelenmelimiyim
Sarikuzumalp Cinaravci66 Hayır yaa neden şüpheleneceksin ki 🙈 çocuklar böyle şeylere dikkatini verir çok normal bu.
Cinaravci66 Tubiiik bebeğimde çok fazla dikkat eksikliği var hala anne baba demiyor ve benimle çok fazla göz teması kurmuyo. Otizm belirtilerinden şüpheleniyorum
Dilaylaa Cinaravci66 otizm için çok küçük şuan ama ekrana maruz kalıyorsa dikkat eksikliği o yüzden olabilir su damlacıklarını izlemesinde bir sorun yok ama
Cinaravci66 Dilaylaa evet çok fazla tv izliyordu. Artık izletmiyorum fazla olmadı bi kaçgğndür izletmiyorum. İnşallah sadece dikkat eksikliğidir.
Dilaylaa Cinaravci66 bol bol ilgilenin her gün dışarıya çıkın parka gidin. Kitap okuyun konuşun. Ama tabi bir uzmana da gidebilirsiniz içiniz rahat eder. Sizi daha iyi yönlendirir
Cennetkokulu Cinaravci66 Öncelikle merhaba, evde de siz seslenince duymuyor mu sadece dışardamı ? İsterseniz bir kulak işitme testi yaptırın
Yasemin38 Cinaravci66 şüphelenme canım. Daha yeni havalar düzeliyor çocuklar dışarıdaki herşeyi keyfine göre izliyor.
Cinaravci66 Dilaylaa evet bir uzmanla görüşüceğim randevumu aldım bile. 14 aylık çocuğun daha hiç konuşmaması ve beni duymazlıktan gelmesi seslendiğim de çoğu zaman bakmaması normal mi. Sizlerde yaşadınızmı
Deletedmom0099 Cinaravci66 benim postum var okur musunuz? bebeğinizde benzer özellikler var mı bir bakarsınız en azından. otizm değil mercan kazandı başlığı
Cinaravci66 Cennetkokulu kulaklarında sorun yok. Test yaptırdık. Yani nasıl anlatayım. Kafasına göre canı isterse bakıyo istemezse bakmıyor. Oyun oynarken dalıp gidiyo beni duymuyo. Böyle şeyler
Cennetkokulu Cinaravci66 o zaman en sağlıklısı bir uzmanla görüşmeniz benim kızımda da aynı seyler var istediğinde bakar istemiyosa asla bakmaz umursamaz