pinhaan Anneler oğluma bağışıklık şurubu alcam çok kolay hasta oluyo bildiğiniz güvendiğiniz bi şurup var mı?
Selinsak pinhaan doktorumuz bize umca damla vermişti , polıvıtte kullandık memnun kaldık . Umcayı doktorumuz devamlı kullandırmıştı bi ara bize . Sonra başka bi doktor bize hasta olacağını anladığınız zamanlarda verin demişti .
MiniKaya pinhaan Bağışıklık için babybomb kullanıyorm günde 2 çay kaşığı hasta olacağını anladığımda umca damla kullanıyorum günde 3 kere 10 damla
pinkmoom ebruliev Doktorumuz verdi bu şurubu çok faydalı gerçekten benim oğlumda çok sık hasta oluyodu bu şuruba başladığımızdan beri öyle olmuyo
MiniKaya pinhaan doğal çeşitli pekmezler içeriyor iştah açtığıda söyleniyor ama benim bebeğimin iştah problemi olmadığı için o konuda birşey söyleyemeyeceğim
pinkmoom pinhaan Beta glukanlı canım doktor o yüzden verdi zaten beta glukan bağışıklığı güçlendiriyo
pinhaan pinkmoom Evet duymuştum beta glukanın faydalarını eczaneden alym o zaman son olarak şunu sorayım tadı nasıl tat konusunda çok seçici