dlrkrn Merhabalar, oğlumun doğduğundan beri olan kıyafetlerinin hepsi duruyor. Verecek kimse bulamadım. İhtiyacı olan da yok çevremde. Ne yapabilirim? Satmayacağım gerçek ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum (beşik dahil) Muhtarlık ve ya kaymakamlık bu konuda yardımcı oluyor mu?
Snowglobe dlrkrn her memlekette var mı bilmem ama kıfayet kumbarası oluyo bazı belediyeler de oraya koyabilirsiniz kıyafetleri
Mommysharkdoodoodoodoo dlrkrn kıyafet kumbaralarına koyabilirsiniz. Muhtarlarda bir liste oluyor durumu olmayanların ona başvurabilirsiniz. İkinci için saklayabilirsiniz. Beşik için fikrim yok.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi dlrkrn Bence letgoya koyun. Cüzi bir miktara. İhtiyaç sahibi gelip alır, para almazsınız
Mervenis dlrkrn istagramda bi abi var osman kaplan isterseniz onunla iletisime gecebilirsiniz bir cok zor durumda olan aileye bebeklere tedavilerine kadar yardimci olan birisi onun cevresinde muhakkak vardir cok guvenilir biri
dlrkrn @AyPerisiVeGokPrensininAnnesi letgo vs uğraşmak istemiyorum o yüzden sordum. Direkt ihtiyaç sahibi birini bulursam daha iyi olacak 🌺
HonKiPonKiDoNiNo dlrkrn Facebook da Umudunu Kaybetme Dernegi diye bir sayfa var.. Adminler gercek ihtiyac sahiplerini onayladigi zaman kargoluyorsunuz.. Dilerseniz bi bakin, ben oradan cok gonderdim.
HonKiPonKiDoNiNo dlrkrn Gonul rahatligiyla yollayabilirsiniz, o kadar muhtac insanlar var kii.. Gruba girdiginizde gorursunuz zaten.. Allah kimseyi muhtac duruma dusurmesin 🙏🙏 Simdiden hayriniz kabul olsun, guzelliklerle ciksin karsiniza 🌺
Noname21 dlrkrn kıyafet kumbarasina attiginizda onlar alıp iyileri seçip dagitiyorlar diye biliyorum. Benimkiler de duruyor herseyi. İkinci olursa diye tutuyorum birde kiyamiyorum
dlrkrn @Noname21 ben ikinciyi düşünmüyorum, artık boşaltmak istiyorum koyacak yerim de yok elimden çıkarsam iyi olacak 😊
dlrkrn @blue5 merhaba, ben buradan birine vermeyi ve ya satmayı düşünmüyorum. Açıkcası güvenmiyorum da, gerçek ihtiyaç sahiplerine vermek istiyorum. Onu da arkadaşlar sağ olsun ulaşmam gereken yerleri yazdılar, oralara başvuracağım. Teşekkürler🌺
blue5 dlrkrn tamamdir tesekkurler.💗 insallah guzel yerlere ulaşır. Allah hayırınızı kabul etsin bu guzel gunlerin hürmetine.🌸