Deletedmom_109 SeninAnnenBirMelektiYavrm minnoş yarim 7. Ayında ilk dişini çıkardı. 10. Ayda emekledi 13.5 aylıkken de bağımsız yürüdü 😽❤
Deletedmom_22 SeninAnnenBirMelektiYavrm 9 aylıkken emekledi 13 aylıkken yürüdü. 6 aylıkken ilk dişini çıkardı ☺️
tenceretavakuskana SeninAnnenBirMelektiYavrm kızım;7ay 15gunlukken emekledı,ılk dıs 6.ayında cıktı,11ay 3gunlukken falan tamamen yuruyodu bagımsız sekılde oglum ;6 ay 25gunlukken emekledı ıkk dıs 6.ayında cıktı 7aylıkken emekledı suan 10 aylık bakalım 🤭😂
Busragokceberra SeninAnnenBirMelektiYavrm emeklemesi 7 aylık aynı zamanda da diş de çıkardı.11 aylıkken tam yürüdü 🤗❤️
SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom_109 masallah ☺️ biz 5 buçuk aylığız dişler çok kaşınıyor ama hiç belirti yok ☺️
AnnaKurt Emeklemesi 7 aylık, yürümesi tam olarak 13 aylık, 10 aylıkken de ilk dişi çıkmıştı. Zaman su misali
FtsErva SeninAnnenBirMelektiYavrm 4 buçuk aylık dönme 6 buçuk aylık desteksiz oturma 8 aylık emekleme hala diş yok 8 ay 18 günlük 🤭
SeninAnnenBirMelektiYavrm FtsErva benim ki 5 buçuk aylık destekli oturuyor 6 dan sonra mi desteksiz oturtmam gerekiyor. Bir tane kızım var 5 yaşında unutmuşum 😄
Melkooo FtsErva günlerimiz hemen hemen aynı 8 ay 7 gunluguz emekleme yeni başladı dis yok sıralama var desteksiz oturma 6 aylıkken başladı
FtsErva SeninAnnenBirMelektiYavrm yani bende bir anda oldu baktım oturuyor arkasında durdum kollarım ile korumaya çslştm devrilirse diye bi kaç gün böyle yaptık iyice dengesini sağlayınca artık braktım çok devrildi ellemedim canı acımadgı sürece kafasını çarpmaması için yastık koyuyordum arkasına sağına soluna nereye devrilirse artık . Etkisi var mı bilmiyrum ama çok devrildgi için bende bi kaç kere yürüteci düz konuma aldım yerde içine koydum oturdu önünde ki oyuncklarla oynarken denge sağlamayı öğrendi yürüteçte devrilmediği için
Danlacann SeninAnnenBirMelektiYavrm 4 buçuk aylık diş çıkardı 7 aylıkken emeklemeye başladı 10 aylık koltuk kenarlarında yürümeye başladı 🤩🤩
Birdunyabircennetannesi SeninAnnenBirMelektiYavrm Minnosum komando gibi sürünüyor ❤️ 10. Aya girmek üzereyiz 9. Ayında sürünmeye başladı. Dişi de aynı zamanda çıktı şuan 2 dişimiz var biri baya görünüyor diğeri biraz gözüküyor ❤️
[silindi] SeninAnnenBirMelektiYavrm diş yok emekleme yok yürüme yok 8 aydan selamlar 😂 4 aylıkken döndü 6 aylıkken desteksiz oturdu
Tuba SeninAnnenBirMelektiYavrm Sarp 💙 6 aylıkken emekledi 🚼 5 aylıkken diş çıkarttı 🦷 11 aylıkken yürüdü 🦶 Kuzey Eymen 💙 10 aylıkken emekledi 🚼 9 aylıkken diş çıkarttı 🦷 15 aylıkken yürüdü 🦶
nidas_mom SeninAnnenBirMelektiYavrm 4.ayında yan dönmezler başladı, 5.ayında yüz üstü dönmeye başladı 6.ayda tam tur yapmaya başladı, şimdi 7,5 aylık asker gibi sürünmeleri başladı ve istediği hedefe çok hızlı ilerliyor günden güne. Daha yeni Alttan diş patlattı 🙈
kayragulsah SeninAnnenBirMelektiYavrm yaa 🥰🥰 6. Ayında baba dedi 10. Ay da 4 diş birden çıkardı 11. Ayda emeklemeden yürüdü
Cerenozdamar kayragulsah maşallah çok erken konuşmaya başlamış genetik mi acaba. Bizim ailede de 6. Ayda kelimeler söylenmeye başlıyor. Oğlum 4 aylık olmak üzere merak ediyorum o da 6. Ayda başlar mı konuşmaya diye.
fn2827 SeninAnnenBirMelektiYavrm 3 aylık dönmeye başladı 4 aylık 2 diş çıkardı 6 cı ayda uykuları düzene girmeye başladı 7 ci ayın başında emekleri 8 ci ayda koltuklara tutunarak kalktı ve şu an 8 ay 6 günlüğüz heryeri talan ediyor 😁