cnmoglm22 35 günlük bebeğim var doğum kilosu 3370 idi dün tartıldı 4900 olmuş maşallah. Doktor çok iyi dedi. Anne sütü alıyor sadece. Fakat bebem son bir kaç gündür özellikle gündüzleri saat başı acıkıyor 2.5 saat sürerdi önceden. Baştan beri gaz sancıları oluyor arada. Gazdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama saat başı acıkması da normal gelmiyor emiyor çünkü güzelce her defasında.
Melesss cnmoglm22 gazdan ötürü sakinleşmek için memeyi kullanıyor. Daha çok küçük acıktığı için emmiyor sizin kokunuz ve güvende olmak için memede durmak istiyordur
Acemianne26 cnmoglm22 benim bebeğimde 36 günlük, normalde iki , iki buçuk saat uyurdu. Üç gündür saat başı uyanıyor mama veriyorum ( meme emmiyor) aşırı huysuz kucakta olmak istiyor, acaba 5. Hafta atağı mii , birde biberon reddi başladı ufaktan
aysegulina cnmoglm22 benim kızım da bugün tam 1 aylık oldu. Bizde de durum aynı 🤦🏻♀️ Saat başı emmek istiyor geceleri 2 saatte bi uyanınca çok mutlu oluyorum biraz da olsa dinlenmiş oluyorum 🥲
cnmoglm22 Acemianne26 zamanında mı doğdu erken doğan bebeklerin atak haftası değişiyor diye biliyorum
Acemianne26 cnmoglm22 Aslında erken doğdu 37 haftalikti ama her zaman haftası düzeltilmiş şekilde olmuyormuş ve bebeğim gerçekten farklı davranıyor böyle değildi