Nurissckr Merhaba güzel anneler iyi pazarlar 🤗 bebeğiniz ilk ne zaman bişeyleri kavradı ağzına götürmeye çalıştı biz 3.5 aylığız ben eline tutuşturursam bi kaç saniye elinde kalıyor ve düşüyor 😬
Bebegim_ben Nurissckr 3 ay 5 gunluk benm bebeğimde aynı gerci benm bebegim erken dogdu belkide ondan diyorum ama diğer gelişimleri eşdeger
Tuba Nurissckr 3,5 aylıkken tutup götürmeye başladı. şuan 5,5 aylık ve evdeki kediye kadar her şeyi götürmek istiyor ağzına😂 bir şey görünce daha tutmadan ağzını açıyor bile😄
Nurissckr Bebegim_ben tabiki her bebek farklılık gösteriyor ne zaman başlıcaz baya meraklıyım sizlerin nasıl ne zaman başladı merak ettim açıkçası o yüzden 😊
Farahzeynep Benim bebeğim 3 ay 10 günlük, ben bir şeyler tutuşturursam bırakır ama kendi örtüsünü üzerine çeker, karşısına oyuncak koyduğumda tutar çeker, geçen yemeye çalışıyordu 😂
Amira2019 Tuba bebeğinizin kedi ile arası nasıl benim de evde kedim var büyüdükçe kedim kızıma bişi yaparmı diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
Nurissckr Tuba yaa maşallah bizimki de yavaştan başlar sanırım 🙈 bu arada bebeğinizi bi hayvanla büyütmenizi çok taktir ettim hep hayalimde fakat eşim ve ailesi müsaade etmiyor😬
Nurissckr Ozlemmberkyy 4. Ayını karşılıcak muhtemelen gerçi bir Şeyi öğrenmeleri için bir gün bile fark ediyor her gün farklı bişey öğreniyorlar resmen😊
Tuba Nurissckr gelir zamanla annesi stres yapma☺️ sen sürekli ilgisini cekecek oyuncaklar tut önünde. Bende hep kedi istiyordum esim karsiydi sonra 2inci evlilik yıldönümünde süpriz yapmisti😄 oglum 4,5 aylikken gittik bi kedi daha aldik evdekine arkadas olsun diye. bebis geldikten sonra fazla ilgilenemiyordum onunla🤔 eger esini ikna edebilirsen tavsiye ediyorum☺️ oglum dikkatlice izliyor onlari, baya ilgisini cekiyor. kedilerin ikisini de oglumu baya seviyorlar. eve misafir gelince oglumu aldiklarinda oglum bagirinca misafirlerin ayagini isiriyorlar bebegi sanki korumak ister gibi😄 başta baya korktuydum üstüne çıkar yüzünü cırmalar falan diye ama hiç birini yapmıyorlar tam aksine bağırdığı zaman falan hemen yanına koşuyorlar ve sanki neşelendirmeye çalışıyorlar💙