Meliska Merhabalar kizlar kizima ek gida olaraq patates hasladim pure yapdim cok minik verdim ama yutamiyordu az kalsin boguluyordu daha vermedim🤦🏻♀️ daha sulu olsun diye ne yapayim sumu ekleyeyim ?
Baakpnr- Meliska Allah korusun canım , ben bunu mama verirken yaşadm cok kötü bir şey Rabbim hiç ama hiç kimseye yaşatmasın . bilgim yok üstte kalsın . Ama su ile biraz daha sıvılaştırıp verilir mi acaba tadı degısır mi ki
Lovers_33tantuniyam Meliska patates katı olur yutamaz canım kendi sütünüzle açın onu daha iyi olur ben katı olan her şeye birazcık sütümden ve bı iki damla zeytinyağı ekleyip yedirdim
Ekim-4 Meliska yuh yani 4.5 aylık bebeğe patates yedirmek nedir ne aceleniz var 6 ay olmasını bekleyin biraz çeneleri güçlensin Allah korusun bu kadar küçükken akciğerine kaçırabilirsiniz.
Kurabiyecanavari 4.5 aylık bebeğe vermeyin patates falan ya. Bi dik otursun gelişsin sindirğm sistemi bekleyin. Doktor mu dedi patates püresi verin diye?
Meliska Kurabiyecanavari 5 aylik be kilo geriden geldigi icin doktor ek gidaya gec soyledi … herhalde bebegimin sagliginj benden iyi dusunmeyeceksiniz
Meliska Ekim-4 5 aylik ve doktor onerisiyle basladik kilo geriden geldigi icin beim bebegimin sagligini benden iyi dusnuyorsunuz sanirim
_atesbocegi_ Meliska patatesi soyup suda haşlayın başka sebzelerde koyabilirsiniz kabak havuç ta katıyorum ben piştikten sonra blendirden geçir kalinsa az daha su ekleyin çorbadan biraz daha katı olur yedirebilirsibiz
Meliska minnakimm 5 aylik oldu ve kilo geriden geldigi icin doktor ek gidaya gec soyledi benim bebegimin sagligini benden iyi dusunecekmis sanirim 🤦🏻♀️
cydcvk Meliska iyi o kadar biliyosanız patatese anne sütü yada mama karıştıracağınızı da biliyorsunuzdur
Ekim-4 Meliska 30 haftalık doğan 5 aylıkken 5 bucuk kilo olan ikizlerime bile kilosu gayet iyi diyerek 6 buçuk aya kadar su bile verdirmedi doktorumuz, bence başla bi doktora sorun Allah korusun daha sindirmeleri bile gelişmez o ayda
blue5 Meliska benim bebegim de kilo alimi düşük olduğu için erken basladi. Ama patates icin erken.doktorunuz dediyse bilemem tabi. Bizim doktor. Ilk elma armut puresi. Ikinci hafta sebze corbasi Ucuncu hafta yogurt demisti.
emy_yucek Meliska zeytin yagı bir tatlı kaşıgı koyarak açabilirsiniz yada sütünüzü sagıp. Patates yogun bir kıvam oldgu için damaga yapışa biliyor.