Ndrg-12 Bebeğimin burnu tıkalı. 2 aylık. Hastanede buhar verdiler iyi geldi. Evde buhar verebileceğim alet makine vs var mı? Kullananlar nasıl kullanıyor veya evi nasıl nemlendiriyor
Balkizlarim Ndrg-12 nebulizatör hava makinesi mi nemlendirici hava makinesi mi verdiler ikisi ayrı çünkü buhar makinesi odanın nemini ayarliyor nebulizatör de ağzına maske takıp hava veriyorlar 🌸
Mehriban27 Ndrg-12 iyi ki almişim dediğim ürünlerden biri geçmeyen öksürüğü 3 günde geçirdi benden mutlusu yoktu gerçekten alin her çocuklu eve lazim
Balkizlarim Ndrg-12 nebulizatör hava makinesi alıcaksıniz o Zaman canım ortopedik satılan ürünler var o dükkanlarda bulabilirsiniz 🌹
pinkmoom Ndrg-12 o medical bişey canım ev tipi olanlar var mı bilmiyorum bi de normal evdekullanılan buhar makinesi var havayı nemlendiriyo temizliyo
Balkizlarim Ndrg-12 çok pahalı değildi bendede var büyük kızım için arada lazım oluyor ama buhar makinesi de alabilirsiniz ben Loobex Lbx 1111 olanı kullanıyorum ve çok memnunum tabi bazı doktorlar önermiyor siz bir sorun yinede 🍁