Naziferabia Herkesin ramazanı hayırlı mübarek olsun kızlar🥰 şimdiden ramazan menüsü yazmayı düşünüyorum yoksa günlük ne yapsam ne yapsam düşüncesi zor oluyor 😂 hadi fikirler verelim yemek tatlı mese salata VS. Güzel tarifleri paykaşalım
Y-A-Annesi Naziferabia Yoğurt çorbası Kuru patlıcan biber dolması Fırında patates tavuk Pilav Salata hoşaf Tatlı düşünmedim 🤦
Naziferabia Snowglobe eşimle 2. Ramazanımız geçen sene kovittik kötüydük hiç iyi geçmedi o yüzden bu sene oğlumuzla beraberiz heyecanlıyım güzel menüler yapmak istiyorum
Naziferabia Y-A-Annesi biz de geçen sene öyle oldu hiç oruç tutamadık kovittik ama bu sene oğlumuzla beraberiz. İnşallah güzel olucak ama aile birlik olunca güzel oluyor. 2 gündür ramazan havası var sanki ben heyecanlıyım yani sizi bilemem
Snowglobe Naziferabia billyo musunuz bizim De öyle. Kovidden dolayı hastanede yatmıştım o zamanlar. Neyse ki bu sene güzel geçer inşllsh
Y-A-Annesi Naziferabia ailelerle olunca güzel oluyor biz de uzağız ve bebeğim küçük tutamiycam ben. Sadece eşim tutacak
Naziferabia Y-A-Annesi ben tutarım diye düşünüyorum ne zamandır tutmuyorum bakalım gelecek hafta başlayacam ben oruca inşallah
Yigitsvlm Naziferabia domates çorbası çanak köfte pilav salata havuç ve kabak tarator tatlı da ağlayan pasta yapacağım