Melekannesiiiii Kimler yarışı kazandı😂 önümde 50 kişi vardı resmen bakmadan aldım. Diğer mağazalarına da bakacağım ama pek ümidim yok. Alanlar resimli de paylaşabilir mi memnun kaldıklarını🥰
Pandayavrusu28 Melekannesiiiii Ben ilk 100 sözcük aldım birşey bırakmamıştı laf sabahın körü olmasına rağmen bide bizde numune olarak gelmisti
Hazelnur29 Melekannesiiiii ay kapış kapış gitti herşey ben sadece bez kitap alicagimdan geç gittim ama milletin gözü öburunde ilk ben geldim nasıl alamadım ben onu demeler 😂😂abov neler neler herşey hemen bitmiş ben 9 da ordaydim birde benim kitabım bu çok güzel bu arada ses fln bayg iyi dikkat çekici
tostosata Abartısız 30 kişi vardı resmen🤣 zar zor aradan kaynadım bende ahahah🤣 mama sandalyesi, müslin bornoz, ağız mendili, hikaye kitapları, hareketli kitap, dişlik, cam rende, yağmur damlası, mama tabağı kaptım geldim. Hasılatım iyi oldu ilk kez 🤣🤣🤣
Zlm tostosata hareketli kitap mi o içi nasıl bende istiyorum aslinda ama kızım açılış saatinde uyumayı seçti 😄
tostosata Melekannesiiiii 330 tl tuttu anam ağladı napcaz bu ay bilmiyorum ama daha da pahalanır diye aldım :(
tostosata Zlm güzel beğendim ilgisini çeker diye düşünüyorum azıcık büyürse. Sayfayı açınca balina kabartmalı bi şekilde kalkıyor mesela🤣
Gzdzeynep Zlm ben baktım bimdekinin yerine işbankası yayınlarınınkilerden alın arada dağlar kadar fark var ve eski seriler kırmızı kedi kitapevinde hala 35 tl den satılıyor. bimdeki kötü ya baskı kalitesi renkleri ve hareket eden kısımları da kötü
Nik_mik_yok Cookie off yaa çok istemiştim şu masayı, alamadım üzgünüm şuan . Eşimi sanayideki Bim e bile gönderdim ama bitmiş 😥 iyi günlerde kullanın