Sultanyldzz İyi geceler kızlar 3 aylık bebeğim var 3 saate bir 90 cc veriyorum 1 saat sonra oğlum tekrar istiyor az mı geliyor bazen anlayamıyorum yiyip kustuğu da çok oluyor aynı zamanda emziriyorum ama sütüm son günlerde aşırı azaldı sizler kaç cc mama veriyorsunuz kaç saate bir
Esilaminel Sultanyldzz 4 ölçek 120 Yani biz şuan 3+28 bazen 150 içiyor iştahsızlık var bu ara dişten dolayı.doktorum 90 cc kilo aldırmaz ama zayiflatmazda demisti
ilay20 Sultanyldzz mama kutularında aya göre yazıyor aslında 3 aylık için 150cc yazıyor ben emziriyorum arada destekliyorum 60 cc 90cc ile. Ama eğer hiç emzirmediysem 120cc hazırlıyorum 4 ölçek yani. Eğer emzirdikten sonra yetmediğini düşünüyorsanız az hazırlayın bence. Sadece mama içecekse iştahına göre bence en az 90 cc içmeli. Bebekten bebeğede değişiyor bende kaç cc beslenmeli diyordum kimi çocuk saat başı 60cc içiyor kimi 3 saatte bir 150 içiyor bebeğinizin iştahına göre siz belirleyin bence.
Rainnnn Benimki 3 aylıkken kolikti sağlıklı bir düzeni yoktu gazdan ıkınmaktan içemezdi hep parça paça 30-60 falan verirdim üstte kalsın diğer anneler yorum yapsın
Sultanyldzz Rainnnn 3 ölçek veriyorum ama bazen daha fazlasını istiyor bende öyle fazladan vermek istemiyorum
Sultanyldzz ilay20 işte onu ayarlamaya çalışıyorum ama bazen 1 saat sonra 2 saat sonra yine istiyor fazla verip bebeğimi rahatsız etmesini de istemiyorum
Tamashaaz Sultanyldzz mamayi 1saat aralikla vermeyin cok zarar,ileride midesiyle bağli sorunlar yaşar,Siz ölçünü artirin ben 1,5aylik oğluma 1ayliğindan beri 90 bazen 120cc veriyorum anne sütü sağarak veya mama
Bsrtncsy Sultanyldzz sadece mamayla besleniyor.Gunduz max 2 bucuk saat dayanabiliyor 100cc içiyor.Gece de 3 bucuk 4 saate 1 içiyor
cemreduru2 babyfaceee 4 aylık bebegim tamamen keyfine baglı, 90 cc 120 cc yapıyorum bazen 120 işe doymuyor bazen 90 cc bitiremiyo 🤦♀️