Zzzz Deri testinde yüksek çıkıp kanda düşük çıkabiliyor mu başına gelen var mı ? Bide kan sonucu çıkmış ama referans değeri kısmı boş ama sonuç var sonuç çıkmış demek mi
elifizm Zzzz sonuçları atar mısınız, yarın bebeğimin sonuçlarıyla karşılaştırırım. Şuan odasında çünkü ses çıkarmak istemiyorum
elifizm Zzzz ayrıca , gaita da gizli kan baktıklarında alerji şüphesinden kaynaklı pozitifse direkt alerji diyorlar . Bunu neden bu kadar yaygın yapmıyorlar bilmiyorum ama gaita ya bakmalarına da isteyin
Zzzz elifizm sizin kan sonuçlarında referans değer kısmı dolu mu e nabızdan bakınca bi önceki kan testinde yazıodu ref değeri bunda yokta
Zzzz elifizm deri testi yüksek çıktı kanda düşük çıktı eğer sonuçlar çıkmış haliyse bu referans değeri boş olduğu için tam anlayamadım
elifizm Hafif bağırsak tepkili alerjisi vardı, özel mama kullandık 8. Ayında geçti. Bu kan da alerji testi sonucuydu
Zzzz elifizm elifizm maşallah 🧿 siiznde yumurta sarısında referans değeri yok mesela ama sonuö çıkmış demekki bizimde çıkmış