Lavi Hanımlar benim kızım 8 ay 1 haftalık beni bitirdi hayattan bezdim sürekli kucakta yeme içme yok çişini bile yapamıyor gün içinde 2 bez değişiyoruz sabah akşam napıcam bilmiyorum doktora götürdüm su içiyor yemek yedir sürekli dedi yemiyor acaba suyu sevmiyor mı ondan mı içmekstemiyor
Ayssss1 Lavi 8.ayda bir atak var o zamsb istahsizlik oluyor ana yapisiklij kaybetme korkusundab oluyormus bebin bebegim de 9. aya giricez su 1 bucuk aydir bezdim artik hergun agliyorum allaha sukur sagligi yeribde ama ne uyku var ne istah hic mutlu degil hep mutsuz kucak istiyor aliyorum durmuyor yere koyuyorum durmuyor evde yapisik ikiz gibi geziniyoruz
Semrasvs Lavi benimde oğlum öyle 9 aylık olduk sürekli beni kucağında tut diyo kimselerede gitmiyo yemek yemiyo pek su iciyo ama çok az
minikbirsuperisii00 8 aylık kızım anne anne diye biliyorum peşimde hep bir kucak bu ay bebeklerde kaybetme korkusu zirve yapıyormuş birazcık sabırlı olun geçecek inşallah
Ayslbella Oğlum da 8 aylık inan pesimden ayrılmıyor yapışık ikiz gibiyiz bu aralar. Suyu da her zaman içmez evet bazen bardakla veriyorum hoşuna gidiyor da içiyor.
Aliyeimemo Oglum 9 aylık surekli kucak istiyor sabahtan akşama kadar kucakta geziyoruz ne yemek yapabiliyorum ne yemek iyıyebiliyorum , kapının onunde eşimi bekliyorum 😁 eşimde diyor sokagın başında bekle diye . Suyu hiç sevmez
Tombiktos Ah bizim de dişler galiba uykudan uyandırıyor sürekli ağlayarak uyanıyor. Daha hiç diş çıkarmadı galiba ondan ağlayarak uyanıyor.