charla Kızlar bebeğim 4 ay 21 günlük. son 1 haftadır gece saat başı kalkıyor emmek istiyor. Ondan öncesinde gece 1 kerecik kalkardı:( Alışıkta değilim mafoluyorum. Atak denilen şeyle mi ilgisi var acaba ? 🤧Ama onun dışında aynı huzursuzluğu vs yok
meltemineLduru charla benmkide surekli kalkyor en son 7 de uyanıyor 🤦♀️ önceden bi uyurdu gece 4 de 1 kere kalkardi sonra uyurdu 10 da uyanrdi . 4 ay 7 günlük..
Ahsenimltm charla 4 ay 7 gunluguz 3 gundur boyle ve cok zor uyuyor sizinkjnin tahmini dogum tarihi ve cinsiyeti ne benimki ataktaymis suan ona bagliyorum umarin gecer
charla Sadece sütle besleniyor. Doymuyor desem kilo alımı çok iyi. Atak desem hala melek gibi. Artık hep böyle mi devam eder korkuyorum. Uykuya çok düşkünüm :/
charla meltemineLduru heh aynen bizimde bu şekildeydi. Bir 4 te bir 7 de bir se 10 da kalkardı. Şimdi saat başı😭 Düzelir mi yine acaba annemler huy değiştiriyor işte diyorlar ama huyla ne alakası var uykunun :(
Ahseninannesii @charla bizde aynı Canım 4 ay 6 günlüğüz 3 gündür böyle uyumuyor kıvranıp duruyor önceden 4 5 saat uyuyordu kesintisiz şimdi saat bile olmadan kalkıyor memeyide zor alıyor anlamadım ne iştir geçer hemen umarım 😣