Tugceyigithann Uygun fiyatlı bez önerebilcek sleepy molfix kullandım ama hiçbiri prima gibi değil primada çok pahalı deneyimlediğiniz bez markası var mı başka acaba
MerveEliz23 Tugceyigithann ben sleepy kullanıyorum geçenler de Trendyol siparişim geç geldiği için Migros’tan minies markasını idareten aldım çok memnun kaldım bir de onu dene istersen
limonkolonyasi Tugceyigithann kızımın cildi hassas molfix kullanıyorum gecen hafta evde bezi kalmamışdi küçük bi yerde yaşadığım için esim molfix bulamayınca mecburiyeten soffio pure touch diye bii bez almış a 101 den korkarak kullandım ama o kadar memnun kaldım ki tavsiye ederim ne pişik ne sızdırma hiç bir sorunla karşılaşmadım
Tugceyigithann limonkolonyasi kalıbı nasıl peki hani benim bebeğim 7 kilo 3 numara primada ama sleepy de 4numara kullanıyorum sleepynin kalıpları çok dar gelmişti bana
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tugceyigithann Evybaby kullanıyorum. Evyapshoptan alıyorum. Adet fiyat olarak gayet uygun kalitesinde çok iyi. Oğlum 3,5 aylık geceden sabaha bağlı kalıyor altında. Kızımda 2,5 yaşında bebekliginden bez bırakana kadar onu kullandım memnunum.
Eyllece Tugceyigithann babay turco gayet ii cnm. Ama Molfix prima gibi degl dyorsan baby turco hic degldr. Molfixin mavi paketleri gayet basariliydi çünkü
limonkolonyasi Tugceyigithann 9 buçuk kilo kızım 4 no kullanıyoruz yani sleepy kullanmadım ama kalıp olarak dar değil oyle
Oli Tugceyigithann biz suanda e bebegin bezini ve goon kullanıyoruz ikiside guzel sizdirma yapmiyor. Mesai arkadasim da Migrosun bezini kullanıyor o da memnun. Arti vallahi bimin de a101 in bezi de turco dan iyi. Ben turcoyu 2-3 saatlik takacagimda kullaniyordum. İndirimli diye almistim. Zor bitirdik
Tugceyigithann Oli goondan memnunsunuz yani baby turco için genelde sızdırıyor diye duymuştum ama demek ki bebekten bebeğe de değişiyor sanırım memnun olanlarda var çünkü ama baby turco tercihlerim arasında değil şimdilik sağolun
Tugceyigithann Gozdeyy gece uzun süreli takımda sızdırma falan oluyor mu emiciliği nasıl ıslaklık kalıyor mu acaba
Gozdeyy Tugceyigithann gece telefon elimde uyuyakalmışım kusura bakmayın 😀 yatmadan önce değiştiriyorum bezi, gece yarısı tekrar değişim yapmıyorum sabaha kadar ve sızıntı olmuyor bizde.