dilan3850 Kızlar bebeğim 5 aylik gece emmek istemiyor sürekli uyumak istiyor gündüz iyi ama emmesi gece bu şekilde olması normal mi
Beyzumem dilan3850 keşke benim kızımda uyusa sürekli memede ben bir sakınca görmüyorum eğer sağlık sıkıntısı yoksa tabii
dilan3850 Kkmd123 4 5 saat uyuyor sonrasında uyanınca emziriyorum 10 saniye emiyor ve kafasını geri çekip uykuyu tercih ediyor. Yani kaç saat aç kaldıktan sonra 10 20 saniye emerek hemen geri uyumak istemesi aç kalıyor diye korkuyorum
GizemKivancK Benimki 3 aylık gece 3te ve sabah 6-7 gibi kalkar doktorum 6 saati geçmiyosa sorun yok uyuyun demişti ama ben mama veriyorum
dilan3850 GizemKivancK benimkide en fazla 5 saat sonrasında uyanır ama emme süresi 1 dk bile bulmaz hemen uyur yani karnı doymadan uyumak istiyor tekrardan
bestenda dilan3850 ama beş aylık çok hızlı göğüste boşaltabilir belki öyle bir şeydir birde 5-6 ay civarı çocuk istemiyorsa gece emmeyebiliyormuş kilo alımını takip etseniz iyiyse dert etmeyin hiç
dilan3850 bestenda kilo alımı gayet iyi dedi hemşire belkide aç kalma süresi fazla ayından dolayı ama işte dert ediyorum
bestenda dilan3850 valla benim bebeğim 3 aylık bazen 5 saat emmiyor kilosu iyiyse sıkıntısı yoktur emmediği ona yetiyor demek ki tatlı bebiş uykuyu seviyor ☺️
queens Ay allah aşkına zorlayıp uyandırmayın pişman olursunuz ben yaptım o hatayı 14 ay boyunca saat başı kalktık memeden kestim sonunda şimdi kardeşi olcak asla 2. Aydan sonra kaldırmam sarılığı olmadıgı sürece