senad22 Merhaba arkadaşlar. 1 aylık anneyim. :) Göğüsten süt akması durumuna nasıl çözüm buldunuz? Kıyafetler sürekli ıslak, bebeği emzirirken onun da kıyafetleri hep ıslanıyor. Göğüs kalkanı kullanıyorum ama o da akıtıyor
Bsradskran senad22 aventin kalkanı kullanıyordum evet akıtıyor ama sürekli boşaltıyordum göğüs pedi kullandım bir ara hemen kötü koku yapıyordu
balyanakannesi2901 senad22 ben göğüs pedi kullandım ama göğüste biraz fazla dursa hemen koku yapıyor çok sık değiştirmek gerekiyor bebeğimin ağız mendillerinden koydum sonra zaten bir süre sonra akma olayı geçiyor artık göğüs terbiye oluyor birazcık daha dayanırsanız inşallah böyle bir sıkıntınız kalmaz
Saudade senad22 bebeğim 2 ay 1 günlük dogdugundan beri göğüs pedi kullanıyorum hiç eksik olmaz sık sık değiştirmeyede çalışıyorum dikkat edin pamukcuk yapabilir bebeğin ağzını havasız kalıyor göğüs çünkü arada karbonatlı suyla memenizin başını silin evde bir bebek bezi bide göğüs pedi stok🤦🏻♀️
senad22 Premsesannesi355 Emzirmede de sorun yaşıyoruz 😟 emiyor ama doymuyor, mecburen emzirme sonrası sağdığım sütten 60-70 cc kadar vermek zorunda kalıyorum…
senad22 Premsesannesi355 memeden ayrılınca cok huzursuzlanıyor ve cok aglıyor, sakinleşmiyor hiçbir şekilde
Premsesannesi355 senad22 canım süt akıyor diyosun başka bir derdi vardır onun sütun az olsa doymaz anlarımda sütun geliyor korkma açlıktan emme esnasında emdikten sonrs çok ağlayan hiç durmayan bebeklerde genelde süt alarjiso olabilir bı baktır olmazsa başka biseyo vardır kiyamam
Yasineriminannesi senad22 canım eğer bebeğini emzirirken kolunu diyerr göğsünün üstüne koyyuysan süt akar bende oleydi
Aysenur348f Göğüs pedi kullanıyordum ben ilk aylar bez ped ve göğüs pedi masrafımız çok olmuştu. Son aldığım 100 lü göğüs pedindn 72 tane kaldı hatta yazdım alan var mı diye 😆 lansinoh
Aysenurkp Öncelikle kocaman bi maşallah 🧿 emzirirken diğer göğüse mochi takarsanız akan da boşa gitmez aslında,onun haricinde kalkan çok ise yarıyor