elif_cepel Selam kızlar. 3 aylık bebeğim var baston bebek arabası alacağım. Tam yatar model istiyorum ama bilmiyorum ne marka olmalı. Yardimci olabilecek varsa yazarsanız sevinirim.
Aaa34 elif_cepel joie tourist signature 1 aylık bebeğim tam yatan baston araba aşırı memnunum tavsiye ederim
Aselemine27 elif_cepel joie litetrax 4 dlx çok memenum her konuda tam yatış pozisyonu var çok kaliteli
Vanilya elif_cepel Canz C- go tavsiye ederim. Katlanıyor kabin boy oluyor hafif. Tam yatar. Çok rahat kullanışlı bir bebek arabası
benaslindayohum elif_cepel ben baston degil cabin yerch ettim duux derby cabin bi bakin isterseniz tam yatar pozisyonu da var ilerde oturdgunda da dikebiliyorsunuz 1 aydr kullaniyorum keske bastan alsaydim dedim fiyt olarakta orta halli
Vanilya elif_cepel Çok rahat oluyor. Tek elle katlanıyor ve açılıyor ben çok rahat ettim. Araba bagajına da çok rahat sığıyor yer kaplamıyor. İster yatırıyorum ister oturtuyorum. Ve çok hafif bir araba.
2103mnl Chicco ohlala yi beğeniyorum çok hafif olduğu için ama baston değil kabin boy bebeğim birazdaha büyüsun ondan alicam şuan yoyko travel sistem kullanıyorum çok zor oluyor aşırı büyük