Pandayavrusu28 @Deryakadir @Nik_mik_yok @Starlord @dlnelsn @Honki_Ponki @Kuzeymiram Ve daha etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlar bu bı grup çağrısı değil lütfen post silinmesin 😁Bizimle azimle bu yolda ilerleyecek arkadalar buyrunuz geliniz hergun buraya yaptığımız sporlari yapıp birbirimizi motive edelim 🥰
Kuzeymiram Pandayavrusu28 iviiittt ben geldiimmm 💃 buyuk bir azimle 30 kere ayagimi kaldirip indirdim hzhxhhxb🤣 saka degil gercek ona ragmen birazcik dikişim agridi alişir ınsallah 😃
Honki_Ponki Pandayavrusu28 valla bu gün sporun sesini yaptım 15 dk sadece daha sı yok bu gun olmadı adet olunca ben kötü oluyom yaa ilerki günlere inşallah başlayacam sım sıkı💪🏻
Pandayavrusu28 Keremceylan sporusz diyet olmuyor gerçekten çünkü spor yapınca bütün bedenden gidiyor yağlar 🥰sizde katılın yavaş yavaş başlarsınız kendinizi zorlamadan daha sonra artırırsiniz
Kuzeymiram Pandayavrusu28 kiz 6 ay oldu karnım hanım alıştı hamur givi orda durmaya o yuzden yoksa burda 3 ay olanlar var gayet yapiyorlar 😃
Keremceylan Pandayavrusu28 Ya bi ara leslie yapıyodum 45 dk iyi oluyodu ramazandada iftarda n sonra yapmayı düşünüyorum inş düzenli olur
Starlord Pandayavrusu28 o kadar saçma postlar var onları silmiyorlar gelip bizim spor postumuzu siliyorlar, bazen çok sinir oluyorum, çoğu yorumları da silindi yazıyor zaten benim anlam veremiyorum bunlara
Pandayavrusu28 Kuzeymiram şimdiden hakkınızı helal edin dostlarrim benimde hesabımı askıya alabilirler ama bu bir post cagirisi degilkine herkesi davet ettim😭🤣😁🤣🤣🤣