Premsesannesi355 Kızlar bilmediğim için soruyorum bu yeşillikleri mesela dereotu vs.. ceviz,fındık, hurma , kuru kayısı gibi şeylerde üç gün kuralı ile denetiyormuyuz
Fenty Premsesannesi355 Ceviz fındığa dikkat ettim sadece diğerlerini 3 gün tadım yaptırmadım zaten tadım olayı şöyle sade veriyorsunuz herhangi bir reaksiyon gösterirse neyden olduğunu hemen anlayabiliyorsunuz. Bu dediklerinizi sade vermek çok mümkün değil yeşillik olarak.
ozsez85 Premsesannesi355 riskli şeyleri ( ceviz, yoğurt, yumurta vs) 3 gün kuralı ile verdik, diğerlerini bir ya da 2 gün. Ama boyle karışık tariflerde ben içinde birden fazla denenmemiş şey olmamasına dikkat ediyorum ki reaksiyon olursa hangisinden kaynaklandığını bileyim. Cevizi 6. Aydan itibaren rendeleyerek verdim doktor önerisiyle.
Premsesannesi355 Fenty dimi nasıl olacak ki tarifler görüyorum dereotlu vs. Cevizli hurmalı hiç daha denemedik te cevizi nasıl veriyosunuz acaba 8 aylık olduk biz
ahlasla Premsesannesi355 robottan geçirip veriyorum ben omlete pankeke muhallebiye falan koyuyorum bizde 8 aylığız