coksukur Merhaba kızlar bu sabah çok.basim döndü midem de bulandı hala kafam sersem gibi korkuyorum niye böyle oldu acaba dengesiz beslenip uyumaktan mi ki 😢🤔
Ayaz0608 coksukur aynı sorun bende de var bazen elim ayağım tutmuyor zoraki ayakta durmaya çalışıyorum düzenli uyku ve beslenme olmadığı için böyle diye düşünüyorum
coksukur Ayaz0608 insallah ondandir canim ya valla ben korktum panik atak biriyim de kendime karşı hemen evham yaparim
Ayaz0608 coksukur hamilelik şüphesi gibi mi hastalık gibi mi evham yaptınız Hele bugün hiç iyi değilim uyku bilmez oldu oğlum zombi gibi geziyorum
coksukur Ayaz0608 hastalık gibi evham yaptım canim elimde değil bin tane tilki geziyor kafamda ister istemez evhamlamiyorum su panik ataktan bir kurtulabilsem
Ayaz0608 coksukur dikkat et canım kendine normal ama böyle düşünmen sonuçta canımızdan can cıktı ama sakın olmaya callis bebeğinle mutlu ol ☺
Ayaz0608 coksukur yok gitmedim benim bakarken de olurdu arada hamilelikte olmadı simdi yine devam alıştım artik
coksukur Kardelen senin nasıl oluyor canim gün boyu sersemlik kafanın üstünde taş taşıyormuş gibi bir ağırlık falan hissediyor musun
Kardelen coksukur ohooo benim bi başım dönüyor ayakta duramıyorum yatıyorum biraz geçince kalkıyorum sersem gibi kafam
coksukur Kardelen gitseydin bir doktora canim benimde bu sabah öyle oldu iste besigi bulamadım resmen
coksukur Ayaz0608 çok saol canim hepimizin evladını bizlere bagislasin rabbim yarın randevu aldım sağlık ocağına gidip kan vericem bir
Ayaz0608 coksukur amin inşallah sonucu da yazar mısın bende 9unda aşımız var o zaman vercem ama unutkanlık için
coksukur [bilinmeyen] insallah ondandir canim yarın gidip kan vericem sende git bence içimiz rahatlasın