Hilalayzz Bebeğim ara ara elini kulağına götürüyor 8 aylık huysuzluk uykusuzluk var ağrısı mı anlamıyorum da dişten dolayı da oluyor muş sanırım bebeği kulak enfeksiyonu yaşayan var mı
Tubacnr0 Hilalayzz 6 aydan beri ara ara kulağını kaşır çeker uykusu geldimi yapar bide dis olduğu çok belli benimkide huysuz uykusuz aynı
Tuba Hilalayzz diş çıkaran çocukların kulağına da vurabiliyor ama emin olmak için yinede bir doktora gösterin
Mhnds Hilalayzz bnmkisi de aynı ya yüzünü ovuşturuyor ya kuşağını çekiyor salya var çok katı kaka yapıyor birde gecede dönüp duruyor ağlıyor ara ara galiba diş
Hilalayzz Tubacnr0 inşallah diştir çokta tedirgin oluyorum ağrısı olur da anlamassam diye son bir kaç gündür başladı bizim
Mhnds Hilalayzz aynen bnde bugün verdim yulaf yoğurt ve kayısı galiba dişten pek te anlamıyorum damaklarına bakıyorum ama
puffthemagicdragon Büyük ihtimalle diş. Ben de endişeleniyordum sizin gibi, doktorumuz kulak enfeksiyonu olsa kesin anlarsın demişti. Yine de aylık kontrolünüzde doktorunuza sorun