BegumunAnnesiii Arkadaşlar meraba 9 aylık kızıma ocean mikrofer demir damlası almak istiyorum dişlere leke yapmaması açısından kullanan varmı
Sahrabalam BegumunAnnesiii biz kullanıyoruz 4. Aydan beri ama suan 11 aylığız bır hafta önce başladı dişte lekesi yani eni sonu yapıyor heralde bu takviyelere
goktugmom_061220 BegumunAnnesiii Merhaba gönül rahatlığı ile kullanabilirsin ben de kullanıyorum oğlum 16 aylık. 0.5 çizgisi var oraya kadar çektirip verebilirsin. 1 yaşından sonra da kilosu başına 2 damla olacak şekilde vereceksin.
Kocayanak BegumunAnnesiii evet ben en başından beri onu kullanıyorum nasıl yani dişlere leke yapmaması için o kısmı anlayamadım
Sahrabalam BegumunAnnesiii Şeffaf dediğiniz renk kullandığımız damla beyaz renktedir anne sütü renginde diyeyim Benim kızım da demir düşüklüğü olduğu için doktorumuz tedavi amaçlı damla sayısının iki katına çıkardı kızım 7,5 kg ben 15 damla kullanıyorum
BegumunAnnesiii Kocayanak demir ilacının geneli dişlere leke yapıyomus özellikle sağlık ocağının verdiği demir ilacını kullanmayı kimse tavsiye etmiyo bende ona istinaden renksiz katkı madde olmayan bi demir ilacı kullanmak istedim
Kocayanak BegumunAnnesiii aaa işk defa duydum 😯 ocean beyaz renkli vişne aromalı tatlı bir tadı var bebekler çok seviyo kullanabilirsiniz😊
BegumunAnnesiii Kocayanak evet aldımm bebeğim normalde ilaç içerken bana işgence cektiriyo ama ocean ı severek içiyo :)) tesekkür ederim tavsiye içinde