ebz09 yookkdahaneleronerim yok aslinda ustte kalsin çünkü bilmiyorum merakımdan sordum Buyukbabamin evinde var spot cok hoş duruyor ama detau bilemedim şimdi
Leylaa_ yookkdahaneler bende geçen sene yaptırdım ama klasik şekilsiz led ve spot gün ışığı tavsiye ederim çok şık duruyor . Spot kenarı taşlı bi kaç oda normal spot önemli olan ışığın kalitesi .
Mmeelliikkeee yookkdahaneler klasik düz en güzeli bence aydınlatmalı olabilir ama duvar çıtalama detayıyla farklı bütünlük düşünebilirsiniz :)
ebz09 yookkdahaneler anladim canim spotla birlikte asma tavan içine iç aydinlatmali (Led isik)olanlar var böyle renk değiştiriyor o cok guzel oluyor bence Bende bilmiyorum dedim ama yani biliyormuymusum😂😂😂
Biricik_11 yookkdahaneler Evet canım karıştırdım🤭 isim benzerliğiymiş sonradan fark ettim sildim yorumu😁
Vanilya yookkdahaneler Yazın yaptırdık ama o içine gömmeli mi ne yapıyorlar spotlar vs. Sürekli bozuluyor elektirikçi çağırıp yaptırdık. Yani görsel olarak güzel ama bence çok gerekli değil
Vanilya Ssssraa Bir avize taktırdık 6 lı ama İnan o spotlar olmadan tam aydınlatmıyor salonu diye yaptırdık yine.yapmaya gelen adam ben bunu taktım artık bu kalitelisi epey gider dedi bakalım bilmem artık
Ssssraa Vanilya ben de yaptırmak istiyorum ammmmaa tekrar bozulur diye yaptırmadım. Zira ikinci bozuluşu🙈