angelfish Hanımlar merhaba cilt rengi eşitleyen bildiğiniz etkili bir krem var mı önerebileceğiniz. Simdiden tesekkurler 🌸
ebz09 angelfish pirinç maskesi aydınlatıyor ama renk esitleyici kremlerde mutlaka vardır. Umarım yardımcı olan birileri cikar😅
Ekim-4 angelfish bioderma pigmentbio efsane serumu ve kremi.ama biraz geç kaldınız şimdi yaz geliyor bu kremler kışın işe yarıyor.
angelfish Nolurbisakinles 😂 ben maske turu yada kozmetık krem olarak sormustum canım. Ama bb krem gercekten buyuk kurtarıcı kalıcı bırsey olsa keske 🤕
angelfish ebz09 cok tesekkur ederım canım. Şu sinoz krem falan cok duymustum ama renk eşıtleyıcı ozellıgını varmı kullanan varmı bırde buradan sorayım ıstedım 🌸
ebz09 angelfish bence o krem tamamen reklam ürünü yani memnun olmayan kullanıcıların yorumlarına cok denk geldim Aktara sorabilirsiniz bence yardımcı olucaklardir
[silindi] Ancak asitlerle düzeliyor canım ama onun için de kış ayı çok uygun oluyor. Ben bu kış asitler kullandım büyük fayda gördüm 🌺
[silindi] angelfish the purest solutions ürünlerini kullandım ben ayrıca yüksek faktör güneş koruyucu. Cildi soyup eşitliyor. Ya da cildiyeye gidip soydurmak lazım cildi eşitlemenin en iyi yolu deriyi soymak başka zor yani
angelfish Ekim-4 ya evet maalesef kafam yenı dank ettı Allah omur verırse kısa yaparım ınsallah canım cok tesekkurler 🌸