LivaLiva Bebeğim 11 aylık ilk defa ateşleniyor ne yapacağımı bilemiyorum çok üzülüyorum doktorla sürekli irtibat halindeyim calpol veriyorum ateş düşüyor sonra çıkıyor ve ve sadece kafasında ve vucüdün da var bacaklarında hiç birsey yok üst dişler kabarmıştı birkaç gündürde doktor izniyle havuza giriyoruz dişten mi yoksa havuzdan mikrop mu kaptı bilemiyorum umarım diştir ama alt dişlerde hiç ateş olmadı
NekwaSultan LivaLiva kafa atesi dis olmuyor canim ve üst dişler baya zorluyor 3 gün ateş olabilir. 3 günden fazla surerse mutlaka dr.a git canim geçmiş olsun 🌹
Zeyneprana LivaLiva Canım dün bizimde öyleydi. 37 ile 38 arasında gidip geliyordu naptıysam geçmedi bu arada kızım 7 aylık ve ilk defa ateşleniyor sonra bi anda 38.6 oldu hemen hastaneye gittik 10 dakika içinde 39 oldu 😭 çok şükür ki hemen müdahale edildi ve ateşi düştü sürekli takip halinde olmakta fayda var
LivaLiva Zeyneprana birimde 39 oldu bugün ama doktor hala bekleyelim 2 saat sonra hastaneye dedi şimdi fitil verdik bakalım
LivaLiva Duruduygu doktorumuz sürekli bekleyelim diyor gelinde bi bakayım demiyor 🤦🏻♀️ Umarım diştir sürekli ağlıyor yavrum çok huzursuz fitil kullandım bakalım bugün 2. Gün yarında gideceğim artık doktora bakalım havuza da sokmustum açına havuzdan enfeksiyon mu kaptı 😞
Duruduygu LivaLiva canım benim ya havuz yasak ama 1 yasına kadar deniz bile masum degil bebekler için 🤷♀️ İnşallah idrar yolu enfeksiyonu degildir benimkide bugun isal gibi karman bi durumdayım dişleride kabarmış doktora götürdüm ama nöbetci vardı anlamadı yarında resmi tatil 😡 allah şifa versin onlara ☹️ Bol bol emzir
AygulSina LivaLiva eger tekrar yukselirse bi acile goturun dis cikarirken en fazla 38 olabilir eger ustune cikarsa baska bisey var caprol vermekle olmaz bu is gecmis olsun
LivaLiva AygulSina teşekkürler 🙏 bende diş değil diye düşünüyorum fakat doktorumuz hala bekleme taraftarı 2 saat daha bekle dedi bakalım tekrar yükselirse artık gideceğim çok huzursuz kızım
AygulSina LivaLiva yukseldigi an uc hastaneye cnm allah korusun biseyler gec kalinmislik olmasin tekrsr gecmis olsun
LivaLiva Herkese teşekkür ederim . Havuz, deniz , ifrar yolu enf. ve diş değil 6. Hastalık geçirmişiz ateş düşünce döküntüler çıktı 2 Günde de iyileşti şükür çok zor Bebekler hiç hasta olmasın ya 🙏